[9N3] mocowanie klapy bagażnika

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

r
rezerwista
Newbie
Newbie

[9N3] mocowanie klapy bagażnika

Post autor: rezerwista »

Na wstępie chciałbym się z państwem przywitać, i od razu dodać że użyłem szukajki, jednak nie pomogła mi rozwiązać mojego problemu.

Czy śruby (czy tam te czopki, nie wiem jak to profesjonalnie nazwać ;)) mocowania klapy bagażnika w 9N3 są nielakierowane / lakierowane niedokładnie? Od dłuższego czasu przymierzam się do kupna 9N3 1.4 TDI (obojętny rodzaj) jako fan jazdy o kropelce. Praktycznie wszystkie egzemplarze jakie miałem przyjemność oglądać miały ten feler. Nie chce mi się wierzyć że to taka niedoróbka z fabryki, a nie mam z czym tego skonfrontować. Wrażenie tym gorsze, że miały to zarówno sztuki beznadziejnie złożone, wyglądające na "po szkodzie całkowitej", jak i te, które miały mieć tylko lekką stłuczkę w naroże przednie...

Dziękuję ;)
k
krzysztof65
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krzysztof65 »

Mam z salonu 9n3 i śruby o których piszesz są normalnie pomalowane,ale za to pod wykładziną bagażnika jest matowa farba.
r
rezerwista
Newbie
Newbie

Jeszcze raz dzięki ;)
p
piotrl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotrl »

Jutro zrobię zdjęcia i zobaczysz jak powinno to wyglądać
jeśli śruby są nie zamalowane to znaczy ze chyba auta te co oglądałeś były wypadkowe

Tutaj masz zdjęcia prawej i lewej strony zawiasu klapy bagażnika
Obrazek - Lewa strona
Obrazek - Prawa strona
VW Polo 9n3 1.4 TDi BNV 59kW/80 KM 3 door Black SE LHD Comfortline
Obrazek
Moja strona -> http://www.polotdi.netau.net
r
rezerwista
Newbie
Newbie

Dzięki, mam teraz z czym porównać. Zrozumiałbym właśnie łuszczenie się lakieru, ale to co widziałem to było po prostu niedomalowane. Przede mną jeszcze kilka sztuk do obejrzenia, mam nadzieję że trochę lepszych.

Przyjazne i pomocne forum, z miłymi użytkownikami, wielki plus ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”