Witam!
Mój pierwszy post:D Nie jawię się jako znawca ale chętnie pomogę jeśli już sam miałem do czynienia z problemem tak jak w tym przypadku.
Wkład oczywiście da się wymienić - trzeba sie dobrać do korpusu odkręcając plastikową obudowę przełączników (kierunków itp), zdejmując kierownicę (podważyć klakson, wyjąć ciągnąc do siebie panel ze stykami od klaksonu) i ew. przełączniki tak żeby mieć dostęp do korpusu stacyjki:
W korpusie trzeba wywiercić małą dziurkę sięgająca do wkładu stacyjki a konkretnie do blaszki umieszczonej na wkładzie, która uniemożliwia jego wyjęcie. W innych tematach jest napisane dokładnie w którym miejscu trzeba wywiercić otwór, ale osobiście polecam przyłożenie nowego wkładu do korpusu (blaszka ma być na górze - nie na dole) i wyczajenie miejsca wiercenia na oko (na zdjęciu zaznaczyłem orientacyjnie gdzie to może być - zdjęcie robione od góry). Przez nawierconą dziurkę trzeba już tylko włożyć coś cienkiego, czym możnaby tę blaszkę wcisnąć i jednocześnie wyciągnąć wkładkę. Po tym wszystkim wystarczy włożyć nową wkładkę i tyle;)
Mam nadzieję, że pomogłem. Jakby co pisz na pw. Powodzenia