Witam ponownie xD od paru tygodni myślę jak wzbogacić wnętrze mojej polo. Myślałem nad zmiana deski rozdzielczej, czy jest taka możliwość? jeśli nie to jak tą standardową upiększyć? tak samo z boczkami, co można z nimi zrobić? Widziałem gdzieś w google, jak jeden posiadacz polo przeniósł radio tak jakoś na wysokość gałki zmiany biegów, da się tak zrobić? Wczoraj pomyślałem o pomalowaniu zderzaków na kolor mojej polo - czerwony. Co o tym sądzicie? jak to będzie wyglądało? próbował już ktoś czegoś takiego?
zmiana deski dlamnie to wiocha :/ ale seryjną mozna okleić jakimś materiałem tak samo boczki co do radia moża za adaptować tunel rodkowy z innego polo lub golfa i pokomwinować zderzaki pod kolor może być ciekawie
A jest w ogóle możliwość włożenia innej konsoli? Czy można ją okleić, żeby nabrała jakiegoś estetycznego wyglądu? Od jakiego samochodu ten tunel będzie pasował?
Jak byś poszukal to byś wiedział. Deska z 2f lub golfa 1 trzeba mocowania kombinować ale wejdzie. Deskę też możesz zespawac z kilku zrobić ja pod siebie a potem flock skóra czy inny materiał na nią. Tunel środkowy można zaadoptować z golfa 1 ale golf ma ciut szerszy. Zderzaki duże pole do popisu.