Mam na imię Jacek, jestem z Dolnego Śląska (a w zasadzie mieszkam przy granicy z Wielkopolską) z okolic małego miasta Milicza. Moje auto mam już 4 rok i cały czas przy nim grzebię w wolnych chwilach, zajmuję się także szyciem osłon BRA na maski. Obecnie stawiam pierwsze kroki w tapicerkach samochodowych. Poniżej chciał bym wam przedstawić moje dosyć skromne autko. Klubowicz PKP od 2007 roku.
Model : Volkswagen Polo 6N
Rok produkcji: 1996
Silnik: 1.0 [AEV]
Może historię autka przedstawię w fotorelacji:
Na początku było tak:

Zdecydowałem że tak nie może być, auto zostało poniżone do porządnych 60/40 8-) , dodatkowo dostało osłonkę BRA własnego projektu i produkcji.

Kolejna przemiana, czyli nowe lampki przód - Angel Eyes firmy FK Automotive.

Stwierdziłem że tylne lampki też muszą zostać zmienione i wybór padł na Hella Black Magic.

Dodatkowo gadżet do środka czyli poduszka z wyszytym zdjęciem mojej 6N-ki 8-) 8-)

SEZON 2009
Nowe felgi (sam zrobiłem renowację) + nowe oponki Dayton D210.

Nowa tapicerka z czarnej alkantary, którą wykonuję sam, tu na fotce możecie zobaczyć jak wyszedł mi fotel pasażera.

No i to co zrobiłem w ostatnich dniach. Czyli lifty maski firmy JOM.

W sezonie 2009 mam zamiar jeszcze sam zrobić zaprawki blacharskie gdyż trochę rdzawki wyłazi w kilku miejscach jak to w Polówkach normalne
Mile widziane komentarze. PS. Gdy tylko pogoda się poprawi zarzucam nowe felgi na auto i fotki będą na 100%.
Na początku było tak:

Zdecydowałem że tak nie może być, auto zostało poniżone do porządnych 60/40 8-) , dodatkowo dostało osłonkę BRA własnego projektu i produkcji.

Kolejna przemiana, czyli nowe lampki przód - Angel Eyes firmy FK Automotive.

Stwierdziłem że tylne lampki też muszą zostać zmienione i wybór padł na Hella Black Magic.

Dodatkowo gadżet do środka czyli poduszka z wyszytym zdjęciem mojej 6N-ki 8-) 8-)

SEZON 2009
Nowe felgi (sam zrobiłem renowację) + nowe oponki Dayton D210.

Nowa tapicerka z czarnej alkantary, którą wykonuję sam, tu na fotce możecie zobaczyć jak wyszedł mi fotel pasażera.

No i to co zrobiłem w ostatnich dniach. Czyli lifty maski firmy JOM.

W sezonie 2009 mam zamiar jeszcze sam zrobić zaprawki blacharskie gdyż trochę rdzawki wyłazi w kilku miejscach jak to w Polówkach normalne

Mile widziane komentarze. PS. Gdy tylko pogoda się poprawi zarzucam nowe felgi na auto i fotki będą na 100%.