Tak z Miedzyrzecza jestem...chetnie bym napisal co jeszcze w mojim Polo zrobilem ale nie za bardzo po Polsku umie to wyslowic...tylko wiem jak to po niemiecku jest...
Polo ma 137PS

lepiej idzie nisz GTI :-P
Wydeck Bastuck, KAT nie ma jest Magnaflow RACEKAT 200Zellen no i to inne to jest Fächerkrümmer. Komputer Silnika dostosowali mi DBilias Firma tutaj umnie. Hmmm zmociona Skrzynia bo ta normalna od AFH czyli CWX nie wytrzymuje duzo...
Do Auta ogolnie:
Mi sie tez za bardzo jeszcze nie widzi :-D bo jak dalem do lackierowania jeszcze nie mialem innej Maski...mam juz normalna Maske, Zderzak przerobiony z Grillem od Audi B6 S4, no i reszte raczej tak zostawiam...Fotele Czarne Colour Concept wczoraj dostalem ;-) bede tutaj caly czas pisal co jeszcze bedzie robione...caly czas cos sie zmienia :-P
Aha no zarejstrowalem sie tutaj bo chcialem zobaczyc jak jest w Polsce z VW POLO i bardzo mi sie podoba...tylko duzo aut jest z niemczech co widze...no a jak niemcy robia Auta niektore to juz masakra nie ladnie...moje zdanie
jak wy sadzicie o niemieckim tuningu?
Na innem Tematcie moge chetnie wstawic Fotki z tamtego Roku ze Zlotu tutaj umnie i za 6 Tygodni znowu bedzie

to jest najwieksze VW AUDI Spotkanie z najexklusywnieszymi Furami z Okolicy
Pozdrawiam