Wasze opinie o Firmie REMOTRONIX

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
kubus1985
Początkujący
Początkujący

Wasze opinie o Firmie REMOTRONIX

Post autor: kubus1985 »

Witam wszystkich. :)
Mam pytanie: Czy miał ktoś styczność z produktami firmy REMOTRONIX a dokładnie z ich sterownikami centralnego zamka?
Znalazłem na allegro ich ofertę a dokładnie coś takiego:
http://moto.allegro.pl/item1063959317_s ... _inne.html
i jeszcze jedno
http://moto.allegro.pl/item1065326986_s ... metal.html
Proszę o wasze opinie. Pozdrawiam
Kubus1985
POLO 6N 99r
WLKP
Awatar użytkownika
kuchar
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kuchar »

Kupywałem u nich dwa sterowniki z pierwszego linka i montowałem w mojej Polówce i Pasku B5 - zero problemów. Ponadto brałem kiedyś od nich trzy sztuki czujników parkowania i też zawsze obyło się bez problemów. Do chwili obecnej wszystko śmiga jak "talala".
A
Archeo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Archeo »

Ja mam założony u siebie ten pierwszy sterownik. Działa bez zastrzeżeń. Kable spokojnie wystarczają + w zestawie sa już wlutowane diody w przewód i zabezpieczone termokurczką, do kierunkowskazów.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mlody
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mlody »

Ja od nich bralem centrala do Polowki.
Używałem go bez najmniejszych zastrzeżeń przez niecały rok, później polówkę pogoniłem, ale myślę że nie powinno się nic dziać. Z tego co pamiętam to szybko paczka doszła.
Zresztą to wszystko jest szyte na jedno kopyto, więc nie ma co patrzeć na sprzedawców. Jakość wszędzie taka sama, ja montowałem 3 centrale, różne ceny, rózne piloty, różni sprzedawcy, a centalka zawsze tak samo wyglądała i tak samo działa sprawdnie do dzisiaj ;)
Teraz zamówiłem do Hondy mamy od Stiga, czekalem ponad 10 dni, oni podobno wyslali na nastepny dzien. Ja teraz tylko patrzałem na to żeby miał dwa wyjścia na kierunki żeby nie bawić się w lutowanie diody żeby kierunki migały.
Awatar użytkownika
kubus1985
Początkujący
Początkujący

Post autor: kubus1985 »

Czyli bez problemu mogę zainwestować w taki sterownik. Dziękuje wszystkim za opinie i rady. Pozdrawiam
Kubus1985
POLO 6N 99r
WLKP
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”