Pytanie jak w temacie. Interesują mnie mocne, wytrzymałe żarówki H4 (żadne imitacje ksenonów). Przeglądałem allegro i wpadły mi w oko Philipsy NightGuide - trójkolorowe. Ma ktoś może takie i może się wypowiedzieć o ich zaletach bądź wadach ?
Ja Ci polecam zarowki firmowane OSRAM. Kupielm komplet kiedys na allegro do Audika jeszcze, swiecily rewelacja. placilem za sztuke chyba 5-6 pln. Polecic Ci jeszcze moge Hella. Jest to wszystko duzo tansze od tych philipsow a duzo lepsze jakosciowo.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
Osram Nightbreaker to najlepsza żarówka. Miałem na H4, miałem na H7 i powiem tylko tylko, że jak masz dobrą lampę to pali trawę na poboczu:)
So I pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
B*tch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head Mój czerwony diabeł na forum viewtopic.php?f=29&t=8557&p=106179#p106179
TUNGSRAM H4 SPORTLIGHT BLUish + 50% lub MEGALIGHT PLUS 90 % dają naprawdę radę 32 zł komplet, miałem już wszystkie Osramy i Philipsy i można sobie nimi dupę podetrzeć :crazy: Szkoda kasy a efekt ciulowaty
nie jestem pewien ale światło żarówki 100W białej może zostać zauważone z odległości 15,6km, swiatło zarówki 100W niebieskiej jest widziane z odległości 8,2 km.
ja kupiłem w zimie philips xtreme power i jak narazie są to najlepsze żarówki jakie miałem, lepsze od philips nightguide, osram night breaker, świecą mocnym białym światłem a co najważniejsze w deszczowe dni światło nie ginie tak jak to jest w przypadku wszystkich niebieskich wynalazków. Tylko cena trochę za wysoka, zobaczymy jak będzie z jakością.
Ja też polecam jakieś markowe żarówki np. Philips. Jeżdżę na takich już prawie rok i dają faktycznie więcej światła niż te wszystkie a`la ksenony Jednak po wymianie żarówek polecam kontrolę ustawienia świateł,bo żarówka ,żarówce nie równa.
[quote=""Kijus""]Ja chce kupić Helle Light Power +50%. Po testach wychodzi, że to niezła żaróweczka - ktoś ma?[/quote]
Mam je długo świecą, u mnie już ponad rok w porównaniu z Osramem Night Breaker (7 miesięcy). Światło jasne i intensywne, nie gubi się w deszczu. Do tego polecam od razu postojówki blue vision nadadzą lepsza barwę.
Sunker One Elite + Wilson Little Will = Powrót do korzeni