Witajcie! Ja co prawda może nie do końca piszę o tym w dobrym wątku, ale w sumie chodzi o sprzedaż części, czyli temat bardzo pokrewny do warsztatów i lakiernii.
Miałem tą niestety nieprzyjemność już dwa razy współpracować z panem o nicku na Allegro: tomasz zz3, który urzęduje w Warszawa-Radość na ulicy Halki.
Pierwszy raz kupowałem od niego wentylator klimy. Kilka razy zmieniał cenę, oczywiście podnisił ją do góry, w końcu jakoś się dogadaliśmy i po wielu negocjacjach doszliśmy do jakiegoś porozumienia i wentylator jest ok dlatego dałem mu drugą szansę.
Dziś chciałem kupić u niego tylne lampy do mojego polo 9N. Umówił się ze mną i nie przyjechał, tylko ubrał w to jakiegoś swojego znajomego, który kompletnie nie wiedział o co chodzi, a później okazało się, że w ogóle nie ma tych lamp, mimo, że jeszcze kilka godzin wcześniej zapewniał, że są.
A kontynuując, wpóścił mnie dziś ten jego pomocnik na teren i mogłem sobie popatrzeć w jakim stanie są owe części (oczywiście na allegro pisze, że stan igła :-( ) a w rzeczywistości leżą jak ostatnie śmieci, a lampy, reflektory i tym podobne elementy porysowane i źle przechowywane. Jeśli szukacie cześci w dobrym stanie to raczej nie u tego Pana. Dla mnie już napewno jest spalony :-(