Jesli chcesz uzyc plastikowych karniszów, to w tapicerke ich nie wkleisz. A moze i wkleisz, bo dla chcacego nic trudnego, jednak trwałe to nie będzie.
Dziwne masz witek pomysły, ja wcale Cie od nich nie odciągam tylko stwierdzam fakty, ze są one dziwne (dla mnie dziwne). Troszeczke pewnie patrze przez pryzmat Polo (jakies biale cos na oponach i ruda maska...)
wg mnie lepsze już by były takie małe plastikowe prowadnice co w nie wsuwasz żabki...ale ogólnie do pomysłu to w Polówce mi się to jakoś nie widzi, chyba, że chcesz w niej mieszkać czy nie wiadomo co robić na parkingu może to fajnie wyglądać ale w luksusowych autach, takich jak pokazałeś na zdjęciu...ale to moje zdanie, rzecz gustu...
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
juz patrzyłem na to, oni niestety mają metaloe listy, a ja potrzebuje plastikowych ponieważ szyba u mnie nie idzie w lini prostej tylko łukiem. wiec na cjwile obecna poszukuje plastikowych prowadnic. polatam troche po sklepach z firanami i moze cos trafie. mam jeszcze drobny problem z szybą tylnią, ale to opisze jak wrzuce foto i bede miał juz prowadnice...
witam!!
pamietam jak bylem pare lat temu w dojczach to w jednej z taksowek wlasnie w kombiku jakims byly zaslonki , jak to polak przykleilem sie do szyby zeby zobaczyc jak to bylo zobione xD , tam to bylo rozwiazane tak ze byly 2 ruurki jedna z dolu jedna z gory przymocowane do uszcelki dzrwi - szyby niepamietam i nie wiem z jakiego materialu byly wykonane ,moze to i plastik byl , widzialem gdzies rurki z pleksi do kupienia takie cienke ,ale nie pamietam gdzie ,mozna by je przystosowac , natomiast sama zaslonka byla montowana jak w pkp tzn u gory i na dole miala oczka i poprostu to byla wsowana na te psudoprowadnice , na zdjeciu jest podobnie rozwiazane , tylko ze wydaje ze jest przyczepione bezposrednio do zewnetrznej ramy drzwi , z tym ze pomysl odpada gdy sa szyby tylko na uszczelce bez ramki :/ ( np h crx ) nie wiem jakie ma passat ;(
pozdrawiam!!
Odpowiedź Ralph'a na pierwszy post mnie rozwaliła!
Budujesz samochód alfonsa?
:lol: :lol: :lol:
Dziwnie to wygląda jak na mnie, meśki samochód ma być poważny, jednym słowem męski!
Jako ciekawostka, w Danii nie używają firan wogule, przez okno widać co gośc na partzerze w chałupie u siebie kombinuje, to też dla mnie dziwnę.
Ale bes takich pomysłów świat był by monotony!
Jak coś będziesz miał to pochwal się