Poszukuje warsztatu ktory dobrze ustawi mi geometrie, zbieznosc, katy itd. z Częstochowie i okolicy. Wiem ze jak pojade do pierwszego lepszego warsztatu to moze byc jeszcze gorzej niz jest jak spartacza.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 11:28 przez Bartosz85, łącznie zmieniany 1 raz.
Katowice troche daleko ale jak jestes pewny ze zrobi mi to fachowo i nie bede zalowal to jestem sklonny sie tam wybrac. Jak wygladaja ceny w tym warsztacie??
Akurat ta stacje diagnostyczna omjiam szerokim lukiem. Bylem u nich raz, obsluga bardzo niemila i nieprzyjemna w kontakcie, ceny czesci srednie, po odczekaniu pol godziny zanim ktos sie mna zainteresowal (nie bylo kolejek) i potraktowaniu mnie niepowaznie, jak gowniarza ktoremu zrobia łaske i cos wymienia, jakby w miescie nie bylo innego warsztatu, podziekowalem i nawet nie korzystalem i nie zamierzam korzystac z ich uslug.
Jakis inny warsztat??
[quote=""Larson""]Polecam Pana
Czesław Duda
Katowice - Ochojec
ul. Spółdzielczości 9
tel. (0-32) 202-78-70 http://www.geometria-podwozi.pl/[/quote]
Bylem w tym warsztacie. Naprawde bardzo profesjonalna i mila obsluga. Wreszcie polo jezdzi prosto (nie sciaga), kierownica prosto. Polecam wszystkim.
Będą marudzić przy zawieszeniu obniżonym na gwincie? Bo dziś chyba wszystkie zakłady w Tychach zjeździłem i nikt się nie chce podjąć roboty z nieseryjnym zawiasem. :banghead:
Będą marudzić przy zawieszeniu obniżonym na gwincie? Bo dziś chyba wszystkie zakłady w Tychach zjeździłem i nikt się nie chce podjąć roboty z nieseryjnym zawiasem. :banghead:[/quote]
ja byłem na gwincie i bez problemu ustawił mi geometrie . Zażyczyłem sobie także nastawy z GTI i nie było problemu
Polecam
Ja tez dzwonilem caly dzien, nikt nie odbieral, wkoncu sie jakos dodzwonilem i powiedzieli ze maja komplet ale jak juz bede w katowicach (bo jechalem tam przy okazji) to zebym zadzwonil moze sie cos zwolni. Zadzwonilem i udalo mi sie dostac ale... ustawili mi zbieznosc, odjechalem, przyjechalem za 20 min bo jednak auto mi jeszcze troche sciagalo, spedzilem tam znow z 30min a w warsztacie jak byly pustki tak sa a panowie sobie siedza wiec gdzie ten komplet. Robote robia bardzo dobrze, jestem w 100% zadowolony, udalo mi sie dostac dzwoniac dzien wczesniej, ale z tym napietym grafikiem to chyba przesadzaja.