niedawno stalem sie posiadaczem polo 6n mam 2 pytania co do deski rozdzieleczej, czy kontrolka od rezeerwy pali sie na desce czy korzystamy ze wskazowki ? tak samo ze swiatlami mijania czy na desce pali sie jakas kontrolka ? bo u mnie nie i nie wiem czy tak ma byc.
Ja mam polo 6N z 96r (stary typ licznika ze wskazowkami temp. silnika i poziomu benzyny po bokach) i tez nie mam kontrolki paliwa (rezerwy), ani kontrolki zapalonych swiatel mijania, mam tylko kontrolke drogowych czyli tzw. dlugich, ale nie wiem czy to standard czy poprostu podswietlenie sie spalilo.
[quote=""poloszczecin""]niedawno stalem sie posiadaczem polo 6n mam 2 pytania co do deski rozdzieleczej, czy kontrolka od rezeerwy pali sie na desce czy korzystamy ze wskazowki ? tak samo ze swiatlami mijania czy na desce pali sie jakas kontrolka ? bo u mnie nie i nie wiem czy tak ma byc.[/quote]
1. Tak, w nowych zegarach jest kotrolka od rezerwy (nowe zegary = kontrolki miedzy zegarami)
2. Nie ma kontrolki włączonych swiateł mijania. Także jest orajt.
[quote=""Bartosz85""]Ja mam polo 6N z 96r (stary typ licznika ze wskazowkami temp. silnika i poziomu benzyny po bokach) i tez nie mam kontrolki paliwa (rezerwy), ani kontrolki zapalonych swiatel mijania, mam tylko kontrolke drogowych czyli tzw. dlugich, ale nie wiem czy to standard czy poprostu podswietlenie sie spalilo.[/quote]
Czytaj uważnie co napisałe poprzednik. poloszczecin ma zegary po lifcie, a ty masz zegary przed liftem.
Długie mają swój "wskaźnik" i powinien działać. Jeżeli nie działa, do wymiany żarówka.
Czytalem uwaznie ale chcialem powiedziec jak jest u mnie i dolaczyc sie do pytania. Dzieki za odp. czyli u mnie wszystko jest ok :)drogowe sa reszty nie ma
A powiem wam jedno wystarczy włazyc zarówke na moiejsce gdzie jest lampa od rezerwy a jest to miejsce pierwsze z prawej i juz macie kontrole od paliwa nie wiem jak jest z ze swiatami mijania pewnie tez wystarczywłazyc zarowke w odpowiednie miejsce i juz bedzie
[quote=""Kochan81""]A powiem wam jedno wystarczy włazyc zarówke na moiejsce gdzie jest lampa od rezerwy a jest to miejsce pierwsze z prawej i juz macie kontrole od paliwa nie wiem jak jest z ze swiatami mijania pewnie tez wystarczywłazyc zarowke w odpowiednie miejsce i juz bedzie[/quote]
Ameryki nie odkryłeś Ale też nie przeczytałeś jakie zegary ma autor - poliftowe.
No chyba że odpowiadałeś komuś innemu w tym temacie. Ale to wtedy dopisuj komu odpowiadasz.