Wnętrze Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
pade
Raczkujący
Raczkujący

Wnętrze Polo

Post autor: pade »

Witam. Znalazłem na Allegro.pl ładnie utrzymane wnętrze Polóweczki (kompletne) z tego co się orientuje jest to wnętrze 6n2. Teraz moje pytanie, wnętrze to będzie pasowało do Classica z 97 roku (przed liftem)?

No i wspomniane wnętrze:
http://allegro.pl/item895377269_fotele_ ... sedan.html
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

to wnetrze z 9n lub 9n3, takze bez rzezby nie podejdzie. poza tym nie bylo 6n2 w sedanie
p
pade
Raczkujący
Raczkujący

Faktycznie wnętrze jest z 9N3... :-(

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... silver.jpg

Przerobienie domowymi sposobami raczej jest niemożliwe ?
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

pade nie podejdzie, szkoda sobie głowy zawracać :)
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

dokladnie nie wiem bo nie sprawdzalem empirycznie kupujac niepasujace wnetrze ;) ale obstawiam ze sa prowadnice w innych miejscach, bo rozumiem ze pytasz o same fotele, a nie konsole srodkowa i boczki drzwi.
Awatar użytkownika
gti21
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: gti21 »

polo classic od bodajrze roku 2000 miały deskę , tunel środkowy i fotele takie jak w 6n2 , no może tylna kanapa będzie inna boczki drzwiowe, ale jakbyś pade znalazł wnętrze z classica po 2000 roku lub kombi to by grało
p
pade
Raczkujący
Raczkujący

Czy faktycznie wnętrze Polo Classic/6N2 będzie pasowało bez "rzeźbienia"?

W mojej Polówce brak Air Bagów, czy jest jakakolwiek możliwość by przy takiej przekładce zamontować działający Air Bag znajdujący się w kierownicy Polo po lifcie? Co do tego potrzeba sensor poduszki i kable?
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

przekladka kierownicy jest jak najbardziej do zrobienia, na zagranicznych forach sa ludzie ktorzy maja w 6n kierownice z 6n2, u nas np jest turzol, ale cos mi swita ze nie dziala mu klakson. Skoro były montowane orginalnie airbagi wiec zawsze mozna je dolozyc do wersji bez airbagow. Co do kosztow i ewentualnych problemow takiego zabiegu to sie wypowie moze ktos kto to robil.
co do wnetrza to fotele beda pasowac, boczki tez bada pasowac i deska
p
pade
Raczkujący
Raczkujący

Miałbym prośbę do osoby posiadającej Classica po 99 roku o dokładne fotki wysokiej rozdzielczości wnętrza takiego samochodu. Z jak najmniejszymi szczegółami. (Deska, kratki, kierownica, zegary, tunel środkowy, dzwignia ręcznego, skrzynia biegów.

Po przełożeniu kierownicy z 6n2 nie działa podobno ani klakson ani AirBag, czy kierownicy nie da się żadnym sposobem podłączyć by to działało ?
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""elja""]sa ludzie ktorzy maja w 6n kierownice z 6n2, u nas np jest turzol, ale cos mi swita ze nie dziala mu klakson.[/quote]
Tu sie mylisz, klakson działa
p
pade
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""turzol""]Tu sie mylisz, klakson działa[/quote]

A jak jest z Airbagiem? Licznik trzeba jakoś przerabiać czy pasuje bez kombinacji (chodzi o wtyczkę)?
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”