[6n2] Alufelgi???

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
mariusz1251491
Newbie
Newbie

[6n2] Alufelgi???

Post autor: mariusz1251491 »

Witam, posiadam czerwoną polówkę z 2000 r. i zastanawiam się jakie alufelgi wybrać żeby pasowały do tego koloru i zarazem nie były ordynarne??? I chciałem się jeszcze dowiedzieć co byście na moim miejscu jeszcze przerobili z tym samochodem ( chodzi mi np. zmiana przednich lamp itd???) motor to 1.4 MPI 60 KM. Z góry dzięki za info
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

Kolego wejdź w viewforum.php?f=30 i tam popatrz sobie na polówki, są róźnie zrobione, w różnym guście. Nie my mamy CI mówić jakie felgi , swiatła itd masz kupywać bo to Tobie ma się auto podobać a nie innym. My możemy Ci tylko ocenić , coś podpowiedzieć ale w niedużym stopniu a nie dyktować co masz kupić. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
madxmad
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: madxmad »

mariusz1251491

Kolega bleah1986
ma rację piszą powyższe słowa. Jaki rozmiar felg by Cię interesował, może masz jakiś określony styl lub pomysł ?
Mamy takie same polówki, nawet te same silniki. Ja na dzisiejszy dzień po przeglądnięciu kilku for "mniej więcej" wiem co już chce od swego autka.
Co do felg ....

Ja mam nagrane pirelli z golfa jedynki. Będą pomalowane i załozone na to opony 18555 i można podróżować

Ładne są też orginały z bodajże 9N i 9N2 - też się zacnie prezentóją.

Niestety musisz wykazać się włanym pomysłem na samochód..

Pozdrawiam
Była CZARNA WDOWA jest BIAŁA DAMA
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

do czerwonego będą pasowały:
http://allegro.pl/item885857166_alufelg ... 6_bbs.html
a tak na poważnie to napisz coś wiecej o swojej Poli, załóż temat w stylingu, wrzuć parę fotek to zobaczymy co tam będzie pasowało.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
ODPOWIEDZ

Wróć do „felgi i opony”