Zdjęcie

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

W
Walas
Newbie
Newbie

Zdjęcie

Post autor: Walas »

Witam . Nie wiedziałem w którym dziale umieścić swoja prośbę. Czy może ktoś robił zdjęcie swojej poloweczki od dołu chodzi mi dokładnie okolice skrzyni biegów silnika do katalizatora .Prosiłbym o wklejenie zdjecia ewentualnie. Z góry ogromne dzięki . ;)
a
adam
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: adam »

Obrazek
W
Walas
Newbie
Newbie

Dokładnie mi chodzi o to ze ktoś w moim polo wyjmował skrzynie lub wyciągał silnik no i sobie zapomniał przykręcić dwóch rzeczy. Pod samochodem są takie dwie belki z przodu . Jedna jest pod chłodnica a druga gdzieś przy skrzyni w poprzek samochodu . No i mi tego brakuje . Pojechałem na szrot ale gościu nie wiedział o co chodzi . Te belki maja przy okazji usztywniać budę. Ale ni kuta nie wiem jak to się nazywa. Jedna to belka pod chłodnica a druga ? ;) I dodam ze miedzy ta druga belka a buda idzie wydech .
a
adam
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: adam »

To pierwsze to pewnie pas przedni, a to drugie to mi tylko sanki przychodza do glowy, ale takowych polowka nie ma :)
Obrazek
Awatar użytkownika
jackdaniel1125
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: jackdaniel1125 »

W mocniejszych wersjach polo wychodziło takie łączenie pod katalizatorem mające na celu wzmocnienie podwozia w polo.Ja mam coś takiego w teraźniejszym polo w przeszłym nie miałem a jeszcze wcześniej też miałem.Pierwsze było 1.3AAV cl, te co miałem wcześniej było Fox a teraz mam GT: http://poradnik.telewizor.eu/news.php .Więc wychodzi na to że zależy to od wersji silnikowej polo
Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 14:08 przez jackdaniel1125, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam sterownik do polo 1.3AAV cena 50ziko + wysyłka
W
Walas
Newbie
Newbie

Właśnie dzisiaj ojciec był w VW i powiedzieli mu ze to wychodziło jako opcja czy coś i ze nie koniecznie musiało to być . Po prostu gościu coś na przeglądzie gadał głupoty. Ale ważne ze przegląd podbił. ;)
Awatar użytkownika
marian
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: marian »

tez wzmocnienie przy katalizatorze to widziałem w prawie wszystkich wersjach od 1.05 do g40 wiec może ktoś zdemontował
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”