to co ty robiłes ze sie złamał?
myśle że będzie trudno to zrobić i lepiej się opłaca zainwestować w jakiś używany ale odpowiedni,
pozatym przeróbki rzadko zdają egzamin na dłuższą metę, zwłaszcza rzeczy których ciągle używasz
polo III, 2000r, 1.4MPI AKK (60kM) benz/lpg 8,5-9l/100km gazu
tez tak mysle kolego masz w zupelnosci racje a fotel poprostu pewnego dnia sie poprostu zlamal ciekawe co poprzedni wlasciciel z nim robil i jak wygladal
Mi fotel od pasazera pekl w miejscu gdzie laczy sie siedzisko z oparciem (pekl ten metal) wystarczy zespawac koszt ok. 30zl A co do zlaman to po prostu zuzycie materialu w koncu to samochod 10-16 lat
a co do tej przekladki to zastanawiam sie ale chodzi o podnoszenie foteli bo jest to wersja 3 dzwiowa i wtedy to podnoszenie bedzie od srodka a nie od zewnatrz i kiepsko to bedzie wygladac
Ja i tak mam taki minus ze stalowe linki od blokad fotela sie poluzowaly i jak ktos wsiada do tylu musze od srodka lapac za ten haczyk od spodu wie ktos jak naciagnac te linki ?
[quote="arekk1"]Witam
Muszę wymienić fotel i w tym miejscu pytanie czy po zakupie fotela bez airbag będzie dało się przełożyć poduszkę ze starego zepsutego .[/quote]
tak dasz radę. jak zdjąć tapicerkę z fotela, znajdziesz na forum.
Dzięki za odpowiedź
Jeszcze jedno pytanko czy fotel z 6n będzie bez problemu pasował do 6n2(chodzi mi o rozstaw szyn i wysokość fotela) oraz czy do takiego fotela z 6n też wsadzę poduszkę ze starego fotela 6n2.Pytam bo na moim już nie da się siedzieć a mam okazję kupić taki fotelik za parę groszy a za 6n2- kowy już sobie nieźle cenią.
[quote="kolo"]arekk1
kolega z forum sprzedaje komplet z 6n2 za 100pln viewtopic.php?f=6&t=44174[/quote]
dzięki kolego ale cena kuriera jest zaporowa
Może ktoś wie czy da się założyć poduchę z 6n2 do 6n Albo może ktoś ma w rozsądnej cenie lewy fotelik kierowcy z poduszką(albo bez poduszki) do 6N2 z województwa śląskiego.Może być tez cały komplet ale tylko w rozsądnej cenie.