Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
właśnie z taką myślą napisałem o wyborze tańszej szybyNie każdego stac na wszystkie ori części
Przepraszam nie wiedziałem że jedną opinią zniszczę to forumprzez takie właśnie podejście do sprawy to forum straciło swój klimat
możesz jaśniej? może spróbuję popracować nad sobą.ale o całokształt Twojej krótkiej działalności na tym forum. Ale to nie tylko Ciebie się tyczy.
Może i ma znaczenie ale jeśli jest opcja tańsza i różnicy za bardzo nie będzie bo w tym przypadku nie będzie, no to pytam się po co wydawać więcej?Nie ma znaczenia dla nich jakość modów czy części bo i tak kupili hebla po to żeby pobujać się chwilę i kupić następnego hebla
Hmm :niewiem: ...nie będę polemizował, rozumiem że chodzi ci o wartości duchowe tutaj.Jeżeli myślisz, że wszystko to się kręci wokół pieniędzy to się również mylisz.
O jakim ty biadoleniu mówisz?, nadmieniłem tylko że z zarobkami minimalnymi wypadamy słabo w porównaniu do Europy zachodniej, ale nie ująłem tego w charakterze żalu. Wybacz. Mamy po prostu inne zdania na pewne tematy i na tym zakończmy.A biadolenie "jak to mi źle" to już nasza narodowa cecha