[9N3] Kontrolka otwartych drzwi

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

P
Pawco
Raczkujący
Raczkujący

[9N3] Kontrolka otwartych drzwi

Post autor: Pawco »

Na desce rozdzielczej kontrolka jest ale przy otwartych drzwiach się nie świeci natomiast kontrolka bagażnika jest i się świeci.Czy jest możliwe że nie ma takiej opcji czy we wszystkich to powinno działać??Troszkę sie zdziwiłem bo w miarę dobrze wyposażony a to nie działa :niewiem:

Nikt nie potrafi pomóc ??
d
dacjano
Początkujący
Początkujący

Post autor: dacjano »

Kontrolka powinna sie palić, swiatełko jak ustawisz w pozycji zeby zapalało sie przy otwieraniu drzwi działa??.
k
krzysztof65
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krzysztof65 »

Mam polo 2006r od nowości,jest to wersja Q-line.Przy niedomkniętych drzwiach zapala się światło oświetlające kabinę natomiast gdy nie domknę bagażnika na wyświetlaczu zapala się czerwona lampka.
P
Pawco
Raczkujący
Raczkujący

[quote="dacjano"]Kontrolka powinna sie palić, swiatełko jak ustawisz w pozycji zeby zapalało sie przy otwieraniu drzwi działa??.[/quote]

działa..jak otwieram z pilota zapala sie i przy zamkniętych dzwiach zaraz po przekręceniu stacyjki gaśnie
ale kontrolka sie nie pali jak są otwarte drzwi

[quote="krzysztof65"]Mam polo 2006r od nowości,jest to wersja Q-line.Przy niedomkniętych drzwiach zapala się światło oświetlające kabinę natomiast gdy nie domknę bagażnika na wyświetlaczu zapala się czerwona lampka.
[/quote]

no to tak jak u mnie ale najwyraźniej od drzwi powinna sie zapalać kontrolka tak jak na tym zdjęciu bo przecież po to chyba jest
Obrazek

-- Sob Gru 06, 2008 7:46 pm --

Zastanawiam sie czy w poniedziałek nie podjechać do serwisu :niewiem:

HELP,HELP,HELP !!! :D
i
inginio
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: inginio »

Jakoś mi się wydaje że problemem może byc czujnik w zamku klapy.Ja ma polo 9N to u mnie jest inna kontrolka od klapy.
KUPIE KATALIZATORY GLÓWNIE Z TDI oraz HDi
P
Pawco
Raczkujący
Raczkujący

od otwartych drzwi mam inna kontrolkę niż od otwartej klapy która działa i pokazuje ze klapa jest otwarta :)
t
the_cure
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: the_cure »

jest to normalne ,bo zależy jaką masz wersję polo. Ja mam Trendline i u mnie jest tak samo jak u ciebie.moje polo też jest dobrze wyposażone .W wersji comfortline miałbyś pewnie kontrolkę otwartych drzwi,poziom płynu w zbiorniku spryskiwacza itp.
P
Pawco
Raczkujący
Raczkujący

ja też mam trendline-a więc myślę że w tym tkwi cale sedno :) dzięki za info ale i tak musze podjechac do serwisu po swoje letnie opony więc kontrolnie sie spytam :) Ale dzięki za info :uklon:
c
caro
Początkujący
Początkujący

Post autor: caro »

Ja mam comfortline i u mnie również niestety nie działa kontrolka otwartych drzwi, a działa tak jak wam kontrolka otwartej klapy
P
Pawco
Raczkujący
Raczkujący

[quote="caro"]Ja mam comfortline i u mnie również niestety nie działa kontrolka otwartych drzwi, a działa tak jak wam kontrolka otwartej klapy[/quote]

byleś sprawdzić przyczynę??
t
the_cure
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: the_cure »

napisz co ci powiedzieli w serwisie!!!!!!!!! :D :D :jee: :jee:
Y
Yasiek
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Yasiek »

jak już tak dywagujecie to ja tez mam trendline i mam ta kontrolke ladnie swiecaca... Udaj się do ASO - samochód ma 2 lata gwarancji a to naprawią gwarancyjnie...
Obrazek

Był Future_x a teraz jest Yasiek ;)
P
Pawco
Raczkujący
Raczkujący

Byłem dzisiaj w serwisie na 12:30 i poruszyłem sprawę tej kontrolki to najpierw mysleli że mnie chodzi o lampkę w podsufitce kiedy mowiłem ze kontrolka na desce rozdzielczej :lol: a później jak już zrozumieli to powiedzieli że nie koniecznie musi mieć bo czasami biedniejsze coś maja a bogatsze nie ale elektryka wolnego nie mieli więc nie sprawdzili :roll: .Na początku lutego mam przegląd serwisowy to wtedy dopilnuje żeby to sprawdzili
i
inginio
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: inginio »

Nygusy z ASO :pauka:
KUPIE KATALIZATORY GLÓWNIE Z TDI oraz HDi
m
m_krzys
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: m_krzys »

Ja mam comfortline i u mnie również nie działa kontrolka otwartych drzwi na desce, a działa kontrolka otwartej klapy
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”