Wtrącę swoje 3 gr
[quote=""Jabolek""]najlepiej kupić półkę z gotowymi otworami za grosze i swoją zostawić bez dziur w razie czego a jeśli chcesz suba w bagaju to głośniki w półce nie będą grały jak powinny.[/quote]
Amen jeśli głośniki w półce nie zadowolą użytkownika, zawsze jest powrót.
[quote=""Gaary""]Proponuję zamknąć temat[/quote]
Rozumiem, że jesteś audiofilem i liczy się dla Ciebie tylko zestaw odseparowany przód (+ obowiązkowe wygłuszenie drzwi, dystans mdf, bo w innym wypadku to nie gra) i sub w bagażniku. Rozumiem to i zgadzam się, że jest to idealne rozwiązanie. Ale nie wszyscy użytkownicy oczekują Aż takiego efektu, wiec zamykać tematu nie widzę potrzeby.
[quote=""JuStIcE""]W półce nie montuje się głośników, bo raz, że będą grać dennie, dwa, że siedzisz z przodu i tam chcesz słuchać muzyki, a trzy - wieje wiochą

[/quote]
Jeśli ktoś ma tylko głośniki w desce, nie chce robić nic z boczkami, ani wsadzać suba to, ekonomicznym rozwiązaniem są głosniki o wiekszej średnicy, okrągłe, niskotonowe. "Wzbogacą" dzwięk o niskie tony, których brakuje przy tych 10cm głośnikach w desce. Tak głośniki w półce to wg mnie także wieś.
Mimo tego co napisałem, ja spróbowałem... i mi taki EKOzestaw w zupełności wystarcza.