wystawac moze, wazne by to upchac bez rozpychania nadkoli, wiele jest takich polowek na 9calowych 16stkach bez zadnych modow w blacharke, stad pytanie, jak oni to robia :blush2:
E, nie Wojtuś :szefu: na razie trzeba oleje, filtry pozmieniac, rrozporke zalozyc, felgi odswiezyc, killka poprawek lakierniczych.
Nastepny sezon cos bedzie mysle :closedeyes:
Czas trochę odświeżyc temat. Oleje, filtry, płyny oraz rozpórka - done. Zbieżność ustawiłem.
Obecnie setup zimowy - 14stki 165/75..
Jeśli chodzi o mechanikę, mam akumlator do zmiany.
Na nowy sezon planuje inne koła, chyba się starzeje i wrócę do 17stek z nowego passata, bądź crosspolo, jeszcze nie wiem, co to będzie
Kilka fotek z zakończenia sezonu vag-podkarpacie.pl
Jedyne czego brakuje autu to przednich lamp w smokedzie Przejrzałem temat od samego początku i powiem Ci że kawał odwalonej roboty,tak trzymać :good: A czemu auto było lakierowane? jakieś zarysowania/ubytki?
pawellini dzięki za docenienie :oki:
był mały dzwon, a później porysowana maska przez jakiegoś fana..
Co do smokedu, kiedyś próbowałem rozkleić te lampy, ale nie puściły. Została mi opcja kupienia ori gti, tylko, że cena używanego kompletu to ok. 700zł :banghead: ale pożyjemy, zobaczymy
Zawitał nowe olej Valvoline Syn Power 5W-40 z kompletem filtrów mannowskich, zmieniłem kierunek w lusterku, gdyż był pęknięty oraz nowa sprężyna do lewarka zmiany biegów, ponieważ tamta trzasnęła mi w zimie przy ok -20stopniach :bobo: Mechanika na igłę oprócz końcówki drążka kier. do zmiany..
Felgi zostały odświeżone, zaciski i bębny pomalowane w czarny mat wysokotemperaturowy oraz kupiłem zderzak tylny i pomalowany w kolor
Na czasie zostanie zrobiony smoked front przednich lamp, kierunki w lusterkach oraz tylne lampy lekko przydymie i być może pomaluję tylny znaczek w czarny połysk a jak będą fundusze zrobi się czarny sufit, dokładkę od cupry R, opony inne oraz pomyślę nad halogenami w zderzak :roll:
Dzięki Tomek :oki: W najbliższych planach są ori ciemne lampy gti przód i dokładka pod zderzak bluemotion
Póki co to jutro jadę do tapicera fotel kierowcy zostawić, bo się rozpruł :beee: