6N2 GT Nurburgring Black Edition

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""Bejcuś""]Dzięki kolego, miło mi! Ale myśle, że są jeszcze ładniejsze aczkolwiek moje mi się bardzo podoba.[/quote]
Wiadomo są jeszcze takie perełki jak paffcia rzezina czy Tofika albo Marcoo ale to tak jak mówisz jest ładne no i widać, że dbasz o auta widać tak samo rękę przy 9Nce żony.
[quote=""Bejcuś""]Wiem miałem wpaść już parę razy mi mówiono ale jakoś czasowo nie wypaliło. Adrian_Malbork też mi mówił ale cóż. Jak tylko czas pozwoli to przyjadę. Dziękuję![/quote]
Wiadomo jak jest robota dom i inne rzeczy i czasem ciężko, ale może jak mówisz kiedyś się uda, bo w sumie poza Adrianowym żadnego 6N2 u nas nie ma :)
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""Bejcuś""]Dzięki kolego, miło mi! Ale myśle, że są jeszcze ładniejsze aczkolwiek moje mi się bardzo podoba.[/quote]
Wiadomo są jeszcze takie perełki jak paffcia rzezina czy Tofika albo Marcoo ale to tak jak mówisz jest ładne no i widać, że dbasz o auta widać tak samo rękę przy 9Nce żony.
[quote=""Bejcuś""]Wiem miałem wpaść już parę razy mi mówiono ale jakoś czasowo nie wypaliło. Adrian_Malbork też mi mówił ale cóż. Jak tylko czas pozwoli to przyjadę. Dziękuję![/quote]
Wiadomo jak jest robota dom i inne rzeczy i czasem ciężko, ale może jak mówisz kiedyś się uda, bo w sumie poza Adrianowym żadnego 6N2 u nas nie ma :)[/quote]

Te Polówki paffcia rzezina czy Tofika albo Marcoo to już inny level do mnie ! Ale każdy robi jak może i na ile go stać.
Jak nie ma 6N2 to nie będzie odniesienia na żywo w porównaniu do mnie a Adriana HighLine jest także mój Comfort to tak sobie. Ale spoko jak tylko będę mógł będę!
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

kolego jakie kosmetyki z aso bmw polecasz? co tam dobrego mają? patrząc na foto tylnej klapy to by się mechaniczna polerka przydała, chyba ze on taki przybrudzony delikatnie na fotach jest. A tak to czarnuch syci konkret :thumbsup:

przy okazji beemek ,to pisałeś ze masz porobioną e36 ,pokazuj foty bo fanów bmw tutaj pewnie też nie brakuje ;)
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

mmmm e36... like it :D dawaj dawaj :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: baton »

Ja również podpisuję się pod petycją co do zdjęć E36 :)
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""wojtasllb""]kolego jakie kosmetyki z aso bmw polecasz? co tam dobrego mają? patrząc na foto tylnej klapy to by się mechaniczna polerka przydała, chyba ze on taki przybrudzony delikatnie na fotach jest. A tak to czarnuch syci konkret :thumbsup:

przy okazji beemek ,to pisałeś ze masz porobioną e36 ,pokazuj foty bo fanów bmw tutaj pewnie też nie brakuje ;)[/quote]

Kosmetyki kupowałem doooo... :blush2: mojego Polo :blush2: no ale E36 też coś czasami dostanie. Głównie kupuję piankę do skóry, mleczko do skór (pełna konserwacja), płyn do spryskiwaczy koncentrat, twardy wosk do lakieru, spray do plastików i takie tam jeszcze. Generalnie pełno tego mam ale tylko BMW za wyjątkiem firmy Meguiars którą również polecam. Klapa owszem wymaga dopieszczenia.

[quote=""kolo""]mmmm e36... like it :D dawaj dawaj :D[/quote]
[quote=""baton""]Ja również podpisuję się pod petycją co do zdjęć E36 :)[/quote]

Co do BMW to mam starą taką E36 coupe już skończyła 20 lat w marcu także lata swoje ma... Czy warto pokazywać no nie wiem... ale jak chcecie parę fotek zapodam... ;)
Tak pokrótce to robione było pod rzadką odmianę ///M3 GT których wyszło tylko 356 sztuk na świat a mój posiada prawie pełne pakiet stylizacyjny. Zresztą oceńcie sami. Z BMW już nic nie robię teraz dłubię w Polo powoli :grin:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

a co odpycha tylne koła ?:D w ogóle ile tam przycisków do tej e36 ? od czego one są ? co robią ? :D
a czyj ten SL ? mam zaszczyt takiego malinowego doglądać czasem :)
Kedy ?

Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

BMW też niczego sobie patrząc na wyposażenie. Vadery, radyjko Beckera z navi dedykowane do BMW, komputer pokładowy tez z tych wiekszych, podgrzewane stołki, klima dwustrefowa. 20 letnie auto, ale wyposażenie :oki:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

gratuluję dwóch dopieszczonych autek :) będę częściej tu zaglądał ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

baton
no część rozgryzłem ale te ROE -S+ wygląda jak w moim e46 od automatu :D miedzy podgrzewanymi stołkami ?aux usb i obok ?
Kedy ?

Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""kolo""]baton
no część rozgryzłem ale te ROE -S+ wygląda jak w moim e46 od automatu :D miedzy podgrzewanymi stołkami ?aux usb i obok ?[/quote]

Właśnie też mnie ciekawi to ROE -S+. Rzeczywiście wygląda tak jak w automatach, ale przecież skrzynia manual. Trzeba poczekać, aż właściciel zaspokoi naszą ciekawość co to za opcja jest :)
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""kolo""]a co odpycha tylne koła ?:D w ogóle ile tam przycisków do tej e36 ? od czego one są ? co robią ? :D
a czyj ten SL ? mam zaszczyt takiego malinowego doglądać czasem :)[/quote]

No gadżetów sporo i każde ma swoje znaczenie, nie do końca jak fabryka przewidziała :blush2:
Górna poziom półeczki od lewej to ROS to od M3 SMG wyświetlacz biegów, następnie, USB aktywne (przedtem miałem radio Alpine i podłączałem pendriva w to miejsce), dalej to przycisk Hi-Fi do maxymalnego wypasu nagłośnienia Harman Kardon podbija basy i takie tam... potem jest mikrofon do systemu głośnomówiącego telefonu, dalej jest EDC (elektronik dumper control) ustawienie zawieszenia ale to z serri 8 E31 i jest nieaktywny lecz tylko podświetlony, ostatni przełącznik górnego rzędu to elektrycznie podnoszenie rolety ale w E36 nie dokończyli tego ale przełącznik zaprojektowali, ten przełącznik jest z serii 8 E31 gdzie roleta była elektryczna, szkoda że nie było w E36. Dolny rząd od lewej to przełącznik trzystopniowego podgrzewania foteli, następnie ASC to wiadomo, RDC nie aktywne bo nie dokończyłem tego projektu (za droga impreza), miałem prawie wszystko oprócz modułu a to RDC to sprawdzenie ciśnienia ogumienia projekt z serii 8 E31, następnie mamy PDC to wiadomo chyba, indywidualnie włączam sobie na tył ale też działą po wrzuceniu wstecznego, ostatni to podgrzewanie fotela prawego. Co opycha to... jest jedyna nieskończona rzecz w tym aucie a mianowicie tylko rzędowa szóstka M50B20 bez vanosa po uproszczeniu dwulitrowy silnik bez zmiennych faz rozrządu na żeliwnym bloku silnika. Jedyne modyfikacje z mocą do dobrze zrobiony dolot, całkowity wydech z E36 M3 z kolektorami tylu barany.

[quote=""baton""]BMW też niczego sobie patrząc na wyposażenie. Vadery, radyjko Beckera z navi dedykowane do BMW, komputer pokładowy tez z tych wiekszych, podgrzewane stołki, klima dwustrefowa. 20 letnie auto, ale wyposażenie :oki:[/quote]

Baton szacun za znajomość Beckera, mega rzadki model a Vadery też mam na niedostępnej opcji a mianowicie są elektryczne, podgrzewane i do tego z podparciem lędźwiowym mega opcja.

[quote=""Bielo""]gratuluję dwóch dopieszczonych autek :) będę częściej tu zaglądał ;)[/quote]

Dziękuję i zapraszam!!!
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Bejcuś
Becker'a chyba każdy zna kto trochę poczytał o temacie audio :) super fura lubie e36 ale zawsze się bałem kupić - niestety w PL jest źle postrzegana, a żeby tak zrobić jak Ty to trzeba trochę włożyć w furkę :)
Kedy ?

Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""kolo""]Bejcuś
Becker'a chyba każdy zna kto trochę poczytał o temacie audio :) super fura lubie e36 ale zawsze się bałem kupić - niestety w PL jest źle postrzegana, a żeby tak zrobić jak Ty to trzeba trochę włożyć w furkę :)[/quote]

Becker Beckerowi nie równy a ten model dedykowany tylko do BMW z oznaczeniem na panelu jak i po włączeniu zapala się napis BMW , inny model Indianapolis tego nie miał. Fajnie mieć coś co jest bardzo rzadko spotykane. To prawda, że E36 w PL to straszna loteria ja swoją sprowadziłem w 2004r. z Mediolanu i tak już jest ze mną ponad 8 lat.
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

smaczny bimmer ! :good:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”