[quote=""kolo""]a co odpycha tylne koła ?:D w ogóle ile tam przycisków do tej e36 ? od czego one są ? co robią ?

a czyj ten SL ? mam zaszczyt takiego malinowego doglądać czasem

[/quote]
No gadżetów sporo i każde ma swoje znaczenie, nie do końca jak fabryka przewidziała :blush2:
Górna poziom półeczki od lewej to ROS to od M3 SMG wyświetlacz biegów, następnie, USB aktywne (przedtem miałem radio Alpine i podłączałem pendriva w to miejsce), dalej to przycisk Hi-Fi do maxymalnego wypasu nagłośnienia Harman Kardon podbija basy i takie tam... potem jest mikrofon do systemu głośnomówiącego telefonu, dalej jest EDC (elektronik dumper control) ustawienie zawieszenia ale to z serri 8 E31 i jest nieaktywny lecz tylko podświetlony, ostatni przełącznik górnego rzędu to elektrycznie podnoszenie rolety ale w E36 nie dokończyli tego ale przełącznik zaprojektowali, ten przełącznik jest z serii 8 E31 gdzie roleta była elektryczna, szkoda że nie było w E36. Dolny rząd od lewej to przełącznik trzystopniowego podgrzewania foteli, następnie ASC to wiadomo, RDC nie aktywne bo nie dokończyłem tego projektu (za droga impreza), miałem prawie wszystko oprócz modułu a to RDC to sprawdzenie ciśnienia ogumienia projekt z serii 8 E31, następnie mamy PDC to wiadomo chyba, indywidualnie włączam sobie na tył ale też działą po wrzuceniu wstecznego, ostatni to podgrzewanie fotela prawego. Co opycha to... jest jedyna nieskończona rzecz w tym aucie a mianowicie tylko rzędowa szóstka M50B20 bez vanosa po uproszczeniu dwulitrowy silnik bez zmiennych faz rozrządu na żeliwnym bloku silnika. Jedyne modyfikacje z mocą do dobrze zrobiony dolot, całkowity wydech z E36 M3 z kolektorami tylu barany.
[quote=""baton""]BMW też niczego sobie patrząc na wyposażenie. Vadery, radyjko Beckera z navi dedykowane do BMW, komputer pokładowy tez z tych wiekszych, podgrzewane stołki, klima dwustrefowa. 20 letnie auto, ale wyposażenie :oki:[/quote]
Baton szacun za znajomość Beckera, mega rzadki model a Vadery też mam na niedostępnej opcji a mianowicie są elektryczne, podgrzewane i do tego z podparciem lędźwiowym mega opcja.
[quote=""Bielo""]gratuluję dwóch dopieszczonych autek

będę częściej tu zaglądał

[/quote]
Dziękuję i zapraszam!!!