[quote="paffcio"]MiSiEk-GDA
ostatnio moj kumpel rozwalil podobnie renowke, sarna mu wyskoczyla, sarna nie przezyla tego spotkania i jakis typ przejezdzajac zawinal ja do bagaznika

[/quote]
Ten to jak pisałem na nocnych marach był jakiś terminator T1000 wstał otrzepał się i pobiegł dalej. Generalnie na drodze były szczątki moich lamp obudowy od lusterka szkło itd kupa flaków krwi ale jelenia brak pewnie w szoku pobiegł dalej i za ileś metrów km padł zdechły, jak ewidencjonowany to leśnicy znajdą, bo sprawa zgłoszona na policji była
[quote="paffcio"]btw. auto zrobisz powoli, wiadomo trzeba kasy i szkoda fury[/quote]
[quote="czaja"]Dzwon podstawą tuningu, wiec działaj.
Czy ty masz AC?[/quote]
Dzięki temu właśnie, że mam AC samochód od dziś zaczyna być akcja i naprawa bezgotówkowa rusza. Gadałem z PZU i Policją i generalnie jest duża opcja, że nie polecą mi zniżki z AC tylko odszkodowanie pójdzie od zarządu dróg czy tam leśnictwa cz skarbu państwa itd, bo te zwierzęta są jakąś tam własnością państwową i jeśli nie było na odcinku znaku, że mogą występować, a wiem że nie było to jest szansa na odszkodowanie.
BTW
Dzięki Panowie wam wszystkim za ciepłe słowo otuchy, każdy wie jak jest nie jeden z nas miał już dzwona i wie jak boli jak ukochane auto obrywa. Ale to tylko 4 koła i kawałek blachy ile to wszystko jest warte i ile warte życie człowieka uświadomiłem sobie jak wysiadłem z tego auta i zobaczyłem ile brakowało od drzewa. Właśnie ogarnąłem kolegę i jedzie mnie zawieźć do warsztatu i będziemy załatwiać formalności i jakieś auto zastępcze. Na parkingu stał UP! więc postaram się nim wrócić na chatę