Dziś BBSy poszły do malowania piecowego. Wybrałem kolor czerwony RAL 3020 bo niestety nie mieli 3002:( Mam obawy jak to będzie wyglądać czy dobrze wybrałem kolor:/ Ranty są jeszcze nie ruszone, a śrubeczki w kartoniku czekają do wysyłki do chromowania. Felgi miały by wyglądać tj na zapożyczonym foto: http://www.flickr.com/photos/47929703@N07/4492861331/
W między czasie jak wcześniej pisałem były montowane pasy SCHROTH'a z elektronicznymi naciągami
Kilka fotek zaległych:
Jak by ktoś chciał pasy są do sprzedaży za 350zł :blush2:
[quote="dogu"]Nie mogę się doczekać gotowych BBS-ow Czuje ze będzie grubo:)[/quote]
taaa, właśnie w kuchni poleruje ranciki miedzy karmieniem i przewijaniem córy :this:
Mam wątpliwości czy dobrze wybrałem kolor :blink:
Też właśnie myślałem o polakierowaniu dekla w kolor. Będę musiał go pistoletem psiknąć bo fele są piecówką malowane. Dekielki od RM będą na następny sezon bo jeszcze gwint czeka w kolejce. Abo znajdę sam przód albo cały komplet nówkę. Zależy co czas i kasa przyniesie
Witam po długiej przerwie :crazy:
Prace nad felgami idą mozolnie. Leżą 4 tyg w kuchni polakierowane i rozkręcone. Śruby i wentyle wysłałem do chromowania. Zleciłem też polerowanie rantów bo sam nie mam czasu. Dekielek pójdzie w czerwień ,a śruba w chrom w spraju - ciekawe jak to wyjdzie. Trzeba się streszczać bo za 3 tyg pierwszy zlot w Nowym Stawie.
Kuba to jest farba w spraju pseudo chrom. Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie. Dekielki mam nie ori wiec najwyżej się pomaluje na inny kolor bądź na srebrno w kolor auta