Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Tu sie je na ulicy bo jest najlepiej. Widzisz co robi bo robi to przy Tobie i jest tanio i smacznie...
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

A ja u Kasi siedzę była ewakuacja szybka z pracy po telefonie: miałam stłuczkę :( Auto prawie nic nie ucierpiało, taka bzdura jak miał Marcin z lusterkiem :doh: tablica się pogięła ramka w śmietnik i na masce delikatny ślad, że nic nie widać, wjechała w Forda Fuksio czy jak to się tam pisze, na moje baba z tego auta się najzwyczajniej w świecie podłożyła, bo kto normalny na zielonej strzałce gdy ma wolną drogę gdzie się włączasz do ruchu daje bez sensu nagle po heblach, nawet nie chciała wołać policji, od razu oświadczenie w schowku miała aparat, co śmieszne jak ja przyjechałem to gadka była już inna bo patrzę na ten samochód jej i na 6N2 z pogiętą rejką, a tam pogięta klapa i zderzak ledwie wisi, takie rzeczy nie dzieją się przy 10 na godzinę podczas ruszania ze świateł :banghead: do tego stopnia, że nie mogła otworzyć bagażnika?? na moje wyglądało, to tak że miała walnięte auto o latarnię czy słupek na parkingu i po prostu sobie zrobi darmowy remont z czyjegoś oc bo była okazja, bo wiadomo było że bez sensu z naszej strony było wołać policję bo by ewidentnie Kasi winę orzekli i jeszcze by było mandat 200-250 i 6 punktów, co do szczęścia nie potrzebne. Generalnie babka strasznie się puszyła jak powiedziałem powie Pani po prawdzie mało o tu było i wyremontuje sobie pani auto za frajer, a ta co pan tu widać podłoga pewnie poszła,a pan nie ma lakieru na masce i pokazuje mi odprysk co był tam odkąd mamy to auto :doh: szkoda słów niepotrzebne to było, bo tylko będzie 20% zwyżki teraz, bo w MTU oc mamy, ale lepiej tak niż jeszcze mandat do kompletu, życie....
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Karol, kto kombinuje ten w kryminale nie siedzi...
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

taa coś w ten deseń, bez kitu aż żałuję że nie zrobiłem foty tego forda bo byście to samo co ja powiedzieli, rejka już wyprostowana, kupiłem ramkę w pobliskim markecie założyłem i ok, jeszcze jak umyję go jutro po tym jak od mechanika po wymianie klocków tarcz płynów filtrów to zobaczy się czy nic więcej nie widać, pech i tyle :( chociaż mogło być gorzej i wymagać interwencji blacharza
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

MiSiEk-GDA
Duzo osob kombinuje z takim naprawianiem.Nie ma co sie dziwic,nalezy tylko uwazac.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""przem_polo""]MiSiEk-GDA
Duzo osob kombinuje z takim naprawianiem.Nie ma co sie dziwic,nalezy tylko uwazac.[/quote]
dokładnie wiesz każdy by z premedytacją pewnie wykorzystał sytuację, a moja kobieta zamulona jeszcze była bo chyba 6 dzień pod rząd do pracy gdzie o 4 wstaje plus stresy w domu no i się stało, bo chwilowe zamyślenie i patrzała w lewo w ulice co się włączała czy nic nie jedzie, no i wiadomo odruchowo już jak widzisz ze prosto pusto to jedziesz, do głowy by nie przyszło, że ktoś nagle gwałtownie po hamulcach dał :banghead:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

co za babsztyl :banghead: jakbym ją spotkał na mieście to bym jej zajechał drogę i dał po hamulcach, a jakby jakimś cudem wyhamowała to bym wrzucił wsteczny i na pełnej ... w nią :D niech płaci teraz ona :D
Obrazek
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

[quote=""MiSiEk-GDA""]taa coś w ten deseń, bez kitu aż żałuję że nie zrobiłem foty tego forda bo byście to samo co ja powiedzieli, rejka już wyprostowana, kupiłem ramkę w pobliskim markecie założyłem i ok, jeszcze jak umyję go jutro po tym jak od mechanika po wymianie klocków tarcz płynów filtrów to zobaczy się czy nic więcej nie widać, pech i tyle :( chociaż mogło być gorzej i wymagać interwencji blacharza[/quote]

Słyszałem nawet o kolesiu który w ten sposób zarabiał.
Przerobił światła stopu na włącznik i robił nagle hamowania :commando:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""shao""]Czajski wsadza Bose [/quote]
czajski reanimuje to co jest. a siedzą tam blaupunkty. tylko cosik nie domagają końcówki kabli i wtyki przy głośniku. generalnie masa kamienia się tam zebrała i trzeba poczyścić.
Karol
w sumie dobrze zrobiłeś. nie ma punktów i mandatu. tak czy siak zwyżka by poleciała. kij jej w oko. jeszcze to do niej wróci z nawiązką.
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

Misiek widzialem gdzieś nanecie ze wiara montuje takie kamerki obok lusterka i masz w takim przypadku dowod ze auto bylo bardziej rozwalone
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""czaja""]Karol
w sumie dobrze zrobiłeś. nie ma punktów i mandatu. tak czy siak zwyżka by poleciała. kij jej w oko. jeszcze to do niej wróci z nawiązką.
[/quote]
wiesz Kasia w sumie zrobiła, bo ona na początku z babką gadała ale że nie pierwsza przygoda nasza w życiu i pewnie nie ostatnia to człowiek już wiedział co lepiej zrobić i jak tylko nie chciała wołać psów to gra nie warta świeczki była bo tyle co więcej zapłaci za oc w skali roku to by na mandat poleciało, jak to się mówi nie ten czas i ten dzień, dobrze że tylko taka bzdura jak pogięta rejka ramka i lekki ślad bo jak jechałem tam to już myślałem skąd kołować zderzak grill lampy pas i maskę :grin:
[quote=""PaY""]Misiek widzialem gdzieś nanecie ze wiara montuje takie kamerki obok lusterka i masz w takim przypadku dowod ze auto bylo bardziej rozwalone[/quote]
noo tak jak w rosji, wiesz w tym przypadku nic by mi to nie dało bo wjazd w tył czyli ewidentna Twoja wina, a co mi za różnica jakie zniszczenia jak kurna i tak czy by rozwaliła pół auta czy zderzak 20% out
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

są ludzie i taborety nic nie poradzisz ;D dobrze ze poduchy nie wystrzeliły :P Apropo poduch w zeszłym roku na przeciwko mojego bloku stało audi A6 i słońce tak fest świeciło stałem pamiętam z mamą na balkonie a tu patrzymy alarm sie w niej włączył i poduchy wystrzeliły... to gość miał miłą niespodzianke ;P
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote=""Marcinek""] Apropo poduch w zeszłym roku na przeciwko mojego bloku stało audi A6 i słońce tak fest świeciło stałem pamiętam z mamą na balkonie a tu patrzymy alarm sie w niej włączył i poduchy wystrzeliły... to gość miał miłą niespodzianke ;P[/quote]

:shock:
Obrazek
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""Marcinek""]Apropo poduch w zeszłym roku na przeciwko mojego bloku stało audi A6 i słońce tak fest świeciło stałem pamiętam z mamą na balkonie a tu patrzymy alarm sie w niej włączył i poduchy wystrzeliły... to gość miał miłą niespodzianke[/quote]
to coś nie teges musiało być z autem że od stania na słońcu, poduchy wystrzeliły.
ide coś zjeść bo głód daje znać o sobie.
Awatar użytkownika
patrykbadyl
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: patrykbadyl »

[quote=""webak""][quote=""MiSiEk-GDA""]taa coś w ten deseń, bez kitu aż żałuję że nie zrobiłem foty tego forda bo byście to samo co ja powiedzieli, rejka już wyprostowana, kupiłem ramkę w pobliskim markecie założyłem i ok, jeszcze jak umyję go jutro po tym jak od mechanika po wymianie klocków tarcz płynów filtrów to zobaczy się czy nic więcej nie widać, pech i tyle :( chociaż mogło być gorzej i wymagać interwencji blacharza[/quote]

Słyszałem nawet o kolesiu który w ten sposób zarabiał.
Przerobił światła stopu na włącznik i robił nagle hamowania :commando:[/quote]

no to jest dobry sposób, bo niespodziewanie zahamuje a świateł stopu nie widać, a po stłuczce przełączył włącznik i światła sie paliły i z jego winy nie będzie tylko tego co stuknął... są ludzie i ludziska..
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”