no własnie chodzi mi o to rzeby nic tam z tymi dziurami nie kombinowac tylko wkladam nowy glosnik w to miejse co jest w przedniej desce rozdzielczej tam po bokach, podlaczam kabelki i wszystko dziala. a tak wogole to glosniki sprzodu to 100mm czy orginalnie sa innej wielkosci
[quote="ziko_tczew"]no własnie chodzi mi o to rzeby nic tam z tymi dziurami nie kombinowac tylko wkladam nowy glosnik w to miejse co jest w przedniej desce rozdzielczej tam po bokach, podlaczam kabelki i wszystko dziala. a tak wogole to glosniki sprzodu to 100mm czy orginlalnie sa innej wielkosci [/quote]
91 mm chyba musialbym to sprawdzic. 100napewno nie
[quote="pologreentmk"]Radio jakie jest to ALPINE CDA-105Ri , wzmak jaki bedzie napedzal przedni zestaw to HERTZ EP2 , drogi taki sam napedza suba HERTZ ES 200 (jesli to wam tez moze sie przydac w dobraniu pod to zestawu przedniego)[/quote]
W takim przypadku polecam Dego st,ale dziś na allegro widziałem zestaw DLS R6A za 350pln co prawda licytacja ale ........
przyznam się sam, że myślałem nad takim rozwiązaniem. Wiadomo że burzy to scenę, ale nie samą sceną człowiek żyje, szkoda że nie było takiego rozwiązania jak w golfie mkIII z tylnimi boczkami. Jak ktoś coś namierzy z chęcią zobacze fotki. Nie jestem pewny czy dobrze kojarzę ale chyba turzol gdzieś pisał coś że jest takie rozwiązanie w 6n2
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
czyli te http://allegro.pl/magnat-car-fit-87-50w ... 42191.html powinny pasowac, nawet tam na aukcji pisze ze pasuje do polo coupe do przodu pod szybe. A mam pytanko a jaki wymiar powinny miec glosniki z tylu te jajka
Kolego 100mm wejda ci ja mam takie Alpine i jest ok musisz patrzec tylko na wysokośc głośnika bo moze ci maskowica nie dojsc u mnie nie dochodzi strona od szyby ale tak ok, A z tyłu to radze szukać 4x6 albo moze 5x7 poprostu przymierz cos takiego jak masz możliwośc bo tam wchodzą raczej elipsy ja jak kupiłem polo to miałem elipsy kenwood i pasowały ładnie ale czy to byly ori tego nie wiem.
Jednak kolego chyba ori wchodza 87 ja teraz byłem w garażu i fakt w jedej polo mam 100mm ale w drugiej jest 87 wiec jedna musiala miec dziure poszerzaną wiec raczej szukaj 87
witam.Kolego szkoda kasy na Tył niestety tymbardziej na 4x6.Miałem akurat u siebie wbudowane i efekt.....zeby nie skłamać był jak najbardziej ch...wy,dlatego że głosniki z tyłu były za słabe i za małe żeby dać jakąś róznicę,jak już chcesz do tyłu proponował bym jakieś większe,ja mam 3 drożne 20cm magnaty z tyłu i jestem w 100% zadowolony z efektu,chodziło mi głównie o wysokie i srednie tony
Podepnę się pod temat. Będę rozbierał boczki tylne boczki w Polo, więc przy okazji chciałbym założyć tam lepsze, 2 drożne głośniki. Teraz siedzi tam jakiś chłam co gra środkiem i bardzo słabymi, pierdzącymi niskimi tonami. Przód, a tył to przepaść jak dla mnie. Więc co polecicie pod samo radio z głośników 16 cm, 2 drożnych. Hertz DCX 165, Helix B6X?