9N MiSiEk-GDA Crash ;( czyli spotkanie 1 stopnia z jeleniem

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""polakotek""]O tych bebnach to TY gadales jak ja sie zabieralam za malowanie swoich no ale od razu lepiej jakie kolejne mody beda? [/quote]
No tak wyszło, że nie było czasu warunków itd. tak jak Ci na gadu pisałem. Co do modów to zastanawiam się o zgrozo sam się sobie dziwie czy nie dać go delikatnie w dół żeby lepiej się prowadził, bo ostatnio jak dość szybko jeździłem i latałem w zakrętach to było no hmmm nieswojo :grin: czas pokaże, teraz poza autem nie ma nic to może coś z nim pokombinuję ;)
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Ja dzisiaj jak swoje postawilam na spocie obok innych to mi przykro bylo, ciagle sie ze mnie smieja, ze mam koze :( obniz 60/40 jak nie chcesz taczki :P
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
murzyn
Naczelny piwosz klubowy

Post autor: murzyn »

[quote=""MiSiEk-GDA""]zastanawiam się o zgrozo sam się sobie dziwie czy nie dać go delikatnie w dół żeby lepiej się prowadził, bo ostatnio jak dość szybko jeździłem i latałem w zakrętach to było no hmmm nieswojo[/quote]

:grin: :grin: :grin:
Gdybyś się ewentualnie skusił,sugeruję do kompletu pełne tuleje wahacza albo poliuretany :grin:
za...uważalna :grin: różnica :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""polakotek""]Ja dzisiaj jak swoje postawilam na spocie obok innych to mi przykro bylo, ciagle sie ze mnie smieja, ze mam koze obniz 60/40 jak nie chcesz taczki [/quote]
To zobacz sobie to :rotfl: to może humor Ci się poprawi :crazy: Fota z LeMaNkIEm z ostatniego spota z piątku
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote=""MiSiEk-GDA""] Obrazek[/quote]

widzę jakieś Corrado w tle :)

ładuj Air Ride od razu :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Bielo""]widzę jakieś Corrado w tle [/quote]
Bishopa szatan :crazy:
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Ta felga ginie strasznie w tym nadkolu..
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

rób smooked:)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""KondzioR.""]rób smooked:)[/quote]
Tak myślę i zbieram się czy nie wstawię sobie ciemnych lamp takich jak miał wojtsen1, bo ładnie to wygląda nawet przy srebrnym ;)
Żeby nie było auto cały czas jeździ i ma się dobrze pomimo, że raz na ruski rok mu odbije z odpalaniem na gazie :doh: Dziś w drodze do domu z roboty pękło równiuteńkie ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Panie! Maluj te zderzaki. Koszt nie wielki a różnica ogromna :D
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Oj nie takiego aktuala tematu chciałem robić :cry: :cry: :cry:

Obrazek Obrazek Obrazek

I tylko Bogu mogę dziękować, że teraz z wami tu piszę, bo od zderzenia czołowo z drzewem dzieliła mnie odległość ja wiem metra :scratch: . Tak się kończą powroty nocą z wiochy gdy zderzysz się z jeleniem. Dobrze, że jednak trochę już km w życiu zrobiłem i no mam nerwy i nie wydygałem i walczyłem do końca i udało się uniknąć czołówki i nie zaliczyłem dachowania. Droga ciemno w uj i ze szczerego pola wyleciały centralnie na mnie 2 jelenie nie miałem szans nawet jak hamować chciałem wbić między nie jednego ominąłem a drugi na mnie wbiegł stąd porozbijana szyba wyrwane lusterko itd od prawej strony. Wpadłem w poślizg wytrącony z toru jazdy poleciałem na przeciwny pas walczyłem dalej fajera na wduszonych hamulcach i ABS i tylko dzięki temu nie wywaliłem w drzewo tylko ściąłem znak oraz wyskoczyłem do rowu i uderzyłem w ziemię jak Hołek coś na dakarze. Co będzie dalej zobaczę, ale myślę że samochód będzie żył szczerze to w tej chwili mam go w dupie i cieszę się iż uszedłem z życiem, bo na serio mało brakowało....
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

To teraz swap VR6 na koszt nadlesnictwa i gotowe.

Wazne, ze Tobie sie nic nie stalo!
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""shao""]Wazne, ze Tobie sie nic nie stalo!
[/quote]
Marcin najważniejsze, bo jakbyście widzieli ile dzieliło mnie od tego drzewa to każdy by powiedział JA PIE@@#$^ !!! Sam policjant co przyjechał na zdarzenie przeżegnał się lewą ręką i powiedział, że chyba jednak nie był jeszcze pana czas, że tak wyszło, albo po prostu umie pan jeździć i nie poddał się do samego końca. Teraz tak na prawdę sobie siedzę w chacie i dochodzi do mnie to że no mogłem zginać albo zostać kaleką.... Tylko tyle plus, że nie były jakieś super warunki na drodze i nie jechałem tam jak to zwykle mam w zwyczaju 90-100 tylko z 60 i to mnie uratowało, że dałem radę wyprowadzić oraz to że samochód był sprawny technicznie i reagował od razu na to co robiłem i za to mu jestem wdzięczny, że ochronił moją dupę :amen:
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Współczuje... Najważniejsze ze jestes caly i zdrowy a auto się zrobi
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""pawellini""]Współczuje... Najważniejsze ze jestes caly i zdrowy a auto się zrobi[/quote]
Plecy mnie w uj teraz bolą jak siedzę i cała adrenalina zeszła z człowieka. Co mam zrobić stało się i już nic nie zmienię. Najlepsze w tym wszystkim jest to tak teraz sobie siedzę i głupia myśl napisać do wojtsena czy ma jeszcze czarne lampy ;) bo oby 2 mam w uj stłuczone do wymiany to jest okazja jak i tak samochód cały rozbierany z przodu będzie. Teraz tylko kwestia jak to wygląda od spodu z zawieszeniem, bo nie powiem ostro przeorałem glebę i wbiłem się po wyskoczeniu z rowu. Do tego stopnia, że tablicę co odpadła ze zderzaka wykopywałem z policjantem saperką.
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”