[quote="woox"]tylna kanapa miała rozkładaną tylko środkową część kanapy zamiast jednego siedzenia[/quote]
fakt, czesto jest tam sciana grodziowa, ja mam skladane z workiem na narty
[quote="woox"]We wszystkich czułem się jak w łódce jeżeli chodzi o zawias[/quote]
bez m-pakietu tak jest
[quote="woox"]Co do 6ciu cylindrów to BMW wyłączności na nie nie ma[/quote]
w rzędzie?
[quote="woox"]Ja bym raczej rozglądał się za 4.0 VW passatem (napęd na 4 koła). [/quote]
dyrektor salonu w ktorym pracuje ma takie. Jak bede kiedys dyrektorem i firma mi bedzie tankowac... i serwisowac... i naprawiac... i kupowac czesci

pali to srednio 18/100
[quote="woox"] "to coś" mają w sobie małe hatchbacki z dużymi silnikami oraz japońskie coupe[/quote]
male hatchbacki nie nadaja sie do tego do czego ja chce auto. Dobrze mi sie jezdzi sedanami, w weekendy moge spokojnie obslugiwac wesela, sa stabilniejsze na zakretach. O dziwo te wszystkie ST, GTI itd... szału nie robią. Type-R - zajebisty.
Jakie masz jeszcze japonskie coupe? wycofali sie prawie z wszystkiego co mieli fajne i zaczeli robic arcynudne dziadowozy. Blacha cienka, auta głośne, slabo wytlumione, wolno sie nagrzewaja. Jakosc spasowania tragiczna, rozplanowanie wnetrza tez. Silnik wysokoobrotowy i jego dzwiek jaknajbardziej na plus.
[quote="woox"]1 samochodu z 3.0 v6 do wożenia dzieci do szkoły lepiej mieć dwa. Np vw passata w dieaslu dla ekonomii i jakieś coupe na weekendy 4 fun[/quote]
zgoda 100%. Ale ja musze miec 2 auta na codzien i jeszcze skuter... trzecie? na to mnie nie stac. Jedno robi za auto dla mnie, do swirowania, do biznesu i wypadow na weekendy. A drugie na zakupy i dojazdy w miescie. Musza byc kompromisy
[quote="woox"]kupił bym impreze WRX [/quote]
ktora jest wolna i na sile probuje udawac STI ktorym nigdy nie bedzie. Do tego jest ciasna, nie ma miejsca z tylu, tragicznie wykonana, czesci drogie, serwis malo dostepny. Dzwik boxera wspanialy, ale trwalosc slaba [przecietnie okolo 150 000 km do uszkodzen gladzi cylindra ze wzgedu na polozenie]
[quote="woox"]z opinii znajomych posiadaczy słyszałem że części tanie nie są[/quote]
klasa premium, czesci premium

)
ja ze swojego wyboru jestem niesamowicie zadowolony. Nic bym w niej nei zmienil i zmieniac nie bede poza kosmetyka i rzeczami wplywajacymi na wygode. Ot szybki dupowoz z pazurkiem