[6N] Czy waszym zdaniem BRA jest obciachowa?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
killer-os
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: killer-os »

szczerze powiem : Wieś Sie bawi i tańczy ,, ;))
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

[quote=""Bufur""]Czy w waszym zdaniem Bra jest obciachowa ?
może nie obciachowa, ale mi sie nie podoba[/quote]
Nie krzycz dla mnie i tak temat jest idiotyczny, ja swoje zdanie napisałem nikt sie znim nie musi zgadzać, ale auto sie robi dla siebie a nie dla respektu na mieście... btw. pomoże Ci coś jak dużo osób powie że to "obciachowe" ?? Dla mnie jest git, dla niego kapa zycie!!
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
Palozz
Początkujący
Początkujący

Post autor: Palozz »

incognito89 Jakoś każdy potrafi się normalnie wypowiedzieć w stylu "podoba mi się" , "moim zdaniem do bani" itp. Jeżeli temat Twoim zdaniem jest idiotyczny to po co się w nim wypowiadasz? Chciałem poznać opinie użytkowników Polo 6N a nie to czy temat jest idiotyczny czy nie. Szkoda transferu na tego typu posty a tymbardziej zaśmiecania tematu pierdołami.

Ja mam swoje zdanie wyrobione, temat wrzuciłem, żeby poznać opinie innych bo mnie to po prostu interesuje <------ Wystarczy, żebyś zrozumiał po co ten temat wrzuciłem czy mam się bardziej rozpisywać?

Uważam, że temat fajnie się rozwinął, LyszyK i suff wrzucili fotki dla przykładu, wielu użytkowników się wypowiedziało, jest dużo opinii pozytywnych, jest dużo opinii negatywnych. I o to tu chodzi. Po to powstały fora dyskusyjne.

Dział Styling/Fotki Aut jest po to by oceniać stylistyczne przeróbki naszych aut.
Temat: "Czy waszym zdaniem BRA w 6N jest obciachowe?" służy właśnie ocenie stylistyki.

incognito89 może czas odświeżyć sobie wiedze na temat korzystania z forum? :grin:
Pozdro
So I pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
B*tch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head

Mój czerwony diabeł na forum viewtopic.php?f=29&t=8557&p=106179#p106179
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

[quote=""Palozz""]incognito89 Jeżeli temat Twoim zdaniem jest idiotyczny to po co się w nim wypowiadasz?
incognito89 może czas odświeżyć sobie wiedze na temat korzystania z forum? :grin:
Pozdro[/quote]

Odpowiadam bo warto walczyć z dzicinadą :blush2:

btw. więcej nie komentuje...

co do znajomości for i ich użyteczności, jak to mówią nie ucz ojca dzieci robić.

Żenua... :angry2:
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
Gzesio
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Gzesio »

[quote=""incognito89""]co do znajomości for i ich użyteczności, jak to mówią nie ucz ojca dzieci robić.[/quote]
również można napisać zapomniał wół jak cielęciem był :buba:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Bezsensowna napinka Panowie...
Temat na pewno nie jest idiotyczny, bo dobrze jest poznać opinie innych użytkowników, z drugiej zaś strony jeśli opinie są nieprzychylne to czasem i tak warto zrobić po swojemu, choćby zmieniać decyzję za dwa tygodnie jeśli samemu się stwierdzi że jednak coś nie teges. Błędy zauważone samemu uczą najlepiej. Tak jak pisze Inco - "jeśli Tobie się podoba jest ok".
Kolejna rzecz: szerzymy tolerancyjne motto, że najlepiej robić wg siebie, ale z cudzych fur czasem też chętnie byśmy się pośmiali, nie? Jak koleś ma matiza po tuningu, to niech ma. Wiadomo, że nie każdemu musi się podobać, grunt że to jego auto i niech robi z nim co chce. Może akurat on stwierdzi, że Bra to kawałek niepotrzebnej szmaty na masce.

PS ostatnio zauważam smutną tendencję, że im więcej stron o swoim aucie lub im więcej nabitych postów tym większy monopol na jedyną słuszną prawdę...
I żeby nie było do nikogo nie piję i wszystkich szanuję po równo :)

Dobra, koniec offtopa.
Co do bry - moja opinia:
u Lyszyka miazga, u sąsiada od Dziencioła też, generalnie na ciemnych autach wygląda fajnie;
na białym strasznie z dupy, chociaż w konfiguracji z nicią w innym kolorze mogłoby być ciekawie;
samemu też chętnie bym założył, z tym że jeszcze nie teraz :)

Jako ciekawostka sprawdźcie sobie jak wygląda na masce renault megane coupe, trochę mi to przypomina wielkie naciągnięte majtki :P no, ale skoro jest to znaczy, że komuś się podoba.
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

Obrazek Ja się pochwalę swoim bra świeżo co kupione(made by Gathran). Znaczek pójdzie w mat,rozmyślam też nad atrapą.
Awatar użytkownika
fuksik
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: fuksik »

Mnie osobiście BRA się podoba... :acute: Nie uważam że jest obciachowa :oki:
A tak wyglda na mojej Polówce :victory:
Obrazek
"...Bo Są Takie Chwile ,za które człowiek oddałby całe życie...."
Mój samochodzik=> viewtopic.php?t=5211
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

Fuksik, pięknie to wygląda:) nie myślałeś o smoked front?
Awatar użytkownika
gathran
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: gathran »

Widzę że koledzy rozmawiacie o BRA, czyli czymś czym zajmuję się od kilku lat, a mianowicie ich szyciem.

Będę szczery jeśli BRA to tylko dobrana kolorystycznie do auta !

Wiadomo że jak ktoś kupi białą bra do czarnego auta to będzie wieś tuning. Wiadomo jak ktoś kupi do białego auta czarną też średnio może to wyglądać bo KONTRASTUJE !

Ale np. w ciemnych kolorach aut czarna BRA dodaje mimo wszystko uroku auta, a kwestia wystających rogów jest drugorzędna, gdyż można sobie zażyczyć BRA bez rogów :-D

Ja osobiście w mojej 6N bra mam i widziałem BRA już na wielu autach bo w końcu tym się zajmuję, i nie ma prostej recepty na niektórych jest wieś a na niektórych kozak, wszystko zalezy od tego czy wszystko jest dobrze dobrane.

Przykłady DOBRZE dobranych bra u moich 2 klientów przykładowych:
Obrazek

Tu jak widać cały front jest na czarny styl, nadkola i pasuje tutaj bra.

Obrazek

Tutaj na Bora także kozak, auto zajęło 2 miejsce na Tuningowisku 2009.

Obrazek

Moja 6N z BRA.

Wszystko zależy na jaki styl jest robione auto.
Zapraszam na mój serwis poświęcony jednostkom wojskowym WP.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „pytania dotyczące stylingu”