[quote=""Mati_9N""]Ten od omegi to może i dobrze maluje ale nic wiecej... spasowanie zderzaka i innych zdejmowanych dupereli to jakas porażka[/quote]
No miałeś okazje obadać na spocie Wiesz co tam gdzie miał lipę ze spasowaniem auto było walone i być może dlatego generalnie po świętach samochód ma iść na reklamacje i koleś ma mu to robić jeszcze raz, bo za ponad 3 tysie jakie wydał chciałoby się czegoś lepszego :scratch:
BTW
Marcin błagam wstawiaj miniaturki !!!
[quote=""Marcin86c""]na wiosne poszukam kogoś do tej roboty i potrzebny serwis centralnego zamka w którym zaprogramują mi scyzoryk pod fabryczną centralkę
jezeli to nie możliwe to chociaż zwykły pilot
musze też dorobić kluczyk z imo lub grot do scyzoryka[/quote]
[quote=""Adrian_Malbork""]tylko po co kupować podróby za 70zł jak można używki ori za 100 mieć ?[/quote]
jakoś nie przekonywały mnie znalezione
stan 100zł za komplet do malowania mnie nie satysfakcjonował
[quote=""Filipovic""]Widać plany jakoś nie wychodzą w mocne modzenie[/quote]
raczej nie, przynajmniej na początek, najpierw trzeba ogarnąć sprawy priorytetowe (sterownik poduszek i przepływomierz), potem można się bawić w tuningi
Tak na przyszłość myślę o lakierze i air-ride. Tylko ciekaw jestem jakby pracował air-ride na ori amortyzatorze (oczywiście gazowym nie olejowym) był by komforcik ale z małym show =P Dobry odbój pozwolił by posadzić na ziemi bez dobijania amortyzatora.
jestem ciekaw jak by wygladało polo na 16+195/45 na seryjnym zawiasie, koło bez rantów widziałem parą ciekawych wzorów od opla i mazdy
Ostatnio zmieniony 30 gru 2013, 7:02 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.