VW Polo 86c steilheck version Azur

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

Byłem tam kiedyś w tym garagu :) obsługa profeska jak nic :)

szkoda że znajomego auta się nie zobaczy w telewizji ale i tak gratuluje
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
k
krakers2207
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krakers2207 »

[quote=""kolo""]Byłem tam kiedyś w tym garagu :) obsługa profeska jak nic :)

szkoda że znajomego auta się nie zobaczy w telewizji ale i tak gratuluje[/quote]

Czy ja wiem czy profeska ;) zawieszenie sprawdzali dusząc przód do dolu przecież są do tego przyrządy nawet stacje diagnostyczne to mają ;) Poza tym grzebiąc pod maską rozłączyli wężyk zbiornika od spryskiwacza tylnego i mi cały płyn uciekł a grzebiąc przy poduszkach musieli coś przesunąć i drgania silnika słychać w tylnym kole ;/ Droga wewnętrzna do nich i wjazd był nieodśnieżony a co za tym idzie oblodzony że w dni castingu były 3 stłuczki u nich ;D
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote=""krakers2207""] Droga wewnętrzna do nich i wjazd był nieodśnieżony a co za tym idzie oblodzony że w dni castingu były 3 stłuczki u nich ;D[/quote]

:roll: no ładnie, ładnie

tą Alfę 166 co za Twoim stała pewnie też nie wybrali bo ilość usterek do naprawy na pewno przekroczyłaby te 6000zł co mają na wydanie :rotfl:

szkoda, szkoda bo szczerze to oglądałem ten program i czekałem na jakieś Polo ;)
Obrazek
k
krakers2207
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Bielo""][quote=""krakers2207""] Droga wewnętrzna do nich i wjazd był nieodśnieżony a co za tym idzie oblodzony że w dni castingu były 3 stłuczki u nich ;D[/quote]

:roll: no ładnie, ładnie

tą Alfę 166 co za Twoim stała pewnie też nie wybrali bo ilość usterek do naprawy na pewno przekroczyłaby te 6000zł co mają na wydanie :rotfl:

szkoda, szkoda bo szczerze to oglądałem ten program i czekałem na jakieś Polo ;)[/quote]

Haha z alfa już na początku chyba odpadła bo Adam już na początku jak wjeżdżała to zrobił wielkie oczy i powiedział "że miał takie auto i dzięki niemu poznał wielu posiadaczy alfy przed serwisem, określił ją jako ZEMSTA MAKARONIARZA" :D no i alfa miała przednie spryskiwacze tak ustawione że podczas sprawdzania ich przez mechanika zafundowała nam stojącym z tyłu prysznic oblewając sowicie kamery i ekipę TVN-u :D

A moje polo nie dostało się z tego powodu że nie było nic do zrobienia w blacharce bo drobne rdzawki były robione w zeszłym roku, lakier jest w takim stanie że przecierali szmatkami i nie mogli uwierzyć w jego stan. Jakbym może przy nim nic nie robił może bym się dostał a tak stwierdzili pewnie " Zaczęłeś robić to sobie rób do końca"
Awatar użytkownika
fred
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: fred »

Gratulacje za start w castingu i w sumie za to,że polo było za dobre,żeby się tam dostać :)

Co do grilla na razie odpuszczam wszelkie zakupy bo i tak ostatnio za dużo wydałem.
k
krakers2207
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""fred""]Gratulacje za start w castingu i w sumie za to,że polo było za dobre,żeby się tam dostać :)

Co do grilla na razie odpuszczam wszelkie zakupy bo i tak ostatnio za dużo wydałem.[/quote]

Hehe dzięki ;)

Jakbyś miał na niego chęć to będe go miał bo za tą cenę nie opłaca mi się sprzedawać na allegro czy tablicy ;D
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

krakers2207
no to ładnie :D jak ja tam byłem to w garażu czyściutko było, a rzeczy robili prawie że w rękawiczkach doktorskich.
Kedy ?

k
krakers2207
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""kolo""]krakers2207
no to ładnie :D jak ja tam byłem to w garażu czyściutko było, a rzeczy robili prawie że w rękawiczkach doktorskich.[/quote]

Czysto było fakt ale jak mechanik bez nałożenia pokrowca na siedzisko siądzie w kombinezonie to jest u mnie skreślony ;D
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

u mnie w aucie nic nie robili tylko poza, ale wydawało się profeskaaa na maksa obok nawet jakaś Ravka stała i miała pokrowiec :D może to jakiś mechaniorów z TVN srurbo mieli :D
Kedy ?

k
krakers2207
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""kolo""]u mnie w aucie nic nie robili tylko poza, ale wydawało się profeskaaa na maksa obok nawet jakaś Ravka stała i miała pokrowiec :D może to jakiś mechaniorów z TVN srurbo mieli :D[/quote]

A ile Cię skasowali za usługę? :D Hehe może, w końcu to TVN ich sponsoruje i on zbiera ekipę :D Mistrz lakiernik stwierdził że auto było całe lakierowane ,większej głupoty nie słyszałem w życiu :lol: Myślę że jakieś polo g40 mogło by się załapać :-)
Awatar użytkownika
fred
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: fred »

[quote=""krakers2207""][quote=""fred""]Gratulacje za start w castingu i w sumie za to,że polo było za dobre,żeby się tam dostać :)

Co do grilla na razie odpuszczam wszelkie zakupy bo i tak ostatnio za dużo wydałem.[/quote]

Hehe dzięki ;)

Jakbyś miał na niego chęć to będe go miał bo za tą cenę nie opłaca mi się sprzedawać na allegro czy tablicy ;D[/quote]

W takim razie trzymaj a na pewno się dogadamy :)
k
krakers2207
Mały interesant
Mały interesant

Witam
Polo wróciło dzisiaj od mechanika który wymienił:
-poduszki silnika i skrzyni
-łożyska kół
-pompę paliwa
-rozrząd wraz z pompą
-mocowania układu wydechowego
-świece zapłonowe
-kontrola układu kierowniczego
-jakieś tam uszczelniacze i inne gumowe pierdołki

Do tego wpadł grill hella z podwójnymi żółtymi lampami, fischer box, lusterko prawe z ramką.
Ponadto po wymienie żarówki podświetlenia nawiewów nie świeci ani nawiew ani podświetlenie zegarów mam nadzieję że to tylko bezpiecznik.

Planuje wymienić także szklanki popychaczy bo zaczyna strasznie stukać.

To tyle w temacie CJA :wave:
Awatar użytkownika
zbik
KANDYDAT

Post autor: zbik »

To będziesz miał prawie nowe autko, na sezon przygotowane ( od strony mechaniki ) :D
moje MK 1

http]
d
danielson
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: danielson »

Masz jakies foty jak ten gril mu lezy ?
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony