[quote=""Bielo""][quote=""krakers2207""] Droga wewnętrzna do nich i wjazd był nieodśnieżony a co za tym idzie oblodzony że w dni castingu były 3 stłuczki u nich

[/quote]
:roll: no ładnie, ładnie
tą Alfę 166 co za Twoim stała pewnie też nie wybrali bo ilość usterek do naprawy na pewno przekroczyłaby te 6000zł co mają na wydanie :rotfl:
szkoda, szkoda bo szczerze to oglądałem ten program i czekałem na jakieś Polo

[/quote]
Haha z alfa już na początku chyba odpadła bo Adam już na początku jak wjeżdżała to zrobił wielkie oczy i powiedział "że miał takie auto i dzięki niemu poznał wielu posiadaczy alfy przed serwisem, określił ją jako ZEMSTA MAKARONIARZA"

no i alfa miała przednie spryskiwacze tak ustawione że podczas sprawdzania ich przez mechanika zafundowała nam stojącym z tyłu prysznic oblewając sowicie kamery i ekipę TVN-u
A moje polo nie dostało się z tego powodu że nie było nic do zrobienia w blacharce bo drobne rdzawki były robione w zeszłym roku, lakier jest w takim stanie że przecierali szmatkami i nie mogli uwierzyć w jego stan. Jakbym może przy nim nic nie robił może bym się dostał a tak stwierdzili pewnie " Zaczęłeś robić to sobie rób do końca"