Eee no to Panie jesteś usprawiedliwiony . Głowica widze grubo rzeźbiona, Schricki, wydech, program itd. to faktycznie moze dac blisko 140KM, ładnie to musi zapindalać oj ładnie
Auto jest na sprzedaz (raczej bede troche rozbieral tzn. wieciej na czesci)!!! Najchetniej bym sprzedal Silnik razem z Autem (auto normalnie mozna bedzie jechac tylko Fotel trzeba bylo by zalatwic lub ja przywioze z Niemiec jakis) tylko bez Fotelow Wydechu itd. napiszcie mi jak ktos byl by zainteresowany i sie chetnie dogadamy. Bardzo duzo Kasy wlozylem w niego ale za duzo naprawde nie chce...
Dobra. Auto jest na sprzedaz teraz na 100% bo juz nowy Projekt jest prawie skonczony =)
Polo juz nie ma Felgow (stoji na zimowkach, przedniego Zderzaka nie ma inny dam do tego i Farbe, no i Skora jeszcze jest tylko inna cala czarna tez Colour Concept originalna Recaro Siedzenia,no i wydechu nie ma, normalny AFH ze Chipem Hartmann Motorsport)
zarejstrowany w PL i Ubezpieczenie i nastepny Przeglad sa w Marcu . Ubezpieczenie dam moje dla Kupca jak da tak rade.
Cena 2700€
Kontakt eMail decker3000@hotmail.de lub Telefon +491778075003
Odebrac mozna Autko w Niemczech 64572 Büttelborn (kolo Frankfurtu nad Menem) albo bede mogl go moze zawiesc do 66-300 Miedzyrzecza jak sie znajdzie Kupca.
No nie jak juz pisze ze razem z Polowka to raczej nie. W niemczech tutaj dostane za sama Skore 550€ jak mi dasz tyle samo mozesz ja miec i odebrac. Mysle ze nie bedzie sie tobie oplacalo tutaj jechac po to.
Prosze sie nie pytac o czesci.
Czesci znowu bede sprzedawal jak Polowke sprzedam...mam duzo z GTI, 16V i Colour Concept czesci we Hali naszej.