Mowiąc szczerze czytając to zgłupieć idzie. Polecacie chyba kazdą firme jaka jest na rynku i kazdy zachwala co innego. Ja zastanawiam sie nad hellą lub tungsramem. Cena podobna choć musze poczytać co bardziej zywotne i dające białe swiatło
Ja mialem philipsy +30%,bo auto sprzedalem.Maja 2lata zrobilem na nich 40tys.Swieca do tej pory.Kupilem kiedys na promocji w tesco 2 za 30zl.Swieca i nie widac,zeby mialy zgasnac.Teraz w nowym tez mam philipsy i pewnie nastepne tez beda philipsy.
zdania co do philipsów i osramów są podzielone. A że sa dosc dorogie nie będe eksperymentował. Wole ryzykować z tańszymi typu hella własnie. Skoro lampy produkują to może i żarówki sa dobre
[quote="Tiger"]zdania co do philipsów i osramów są podzielone. A że sa dosc dorogie nie będe eksperymentował. Wole ryzykować z tańszymi typu hella własnie. Skoro lampy produkują to może i żarówki sa dobre[/quote]
Byl chyba jeszcze jeden temat z oswietleniem na forum.Tam chyba z 15 stron bylo i wiekszosc tez polecala philipsy.Ze wzgledu na trwalosc i jakosc swiecenia.
pawellini
za komplet philipsów można mieć praktycznie 2 osramów. co do żarówek każda z nich z wiekiem sie wypala - daje gorsze światło. moim zdaniem osram przebije tu przereklamowanego philipsa
[quote="_edi"][quote="cormoran"]Dzięki Wam za sugestie i rady. Zdecydowałem się na Philipsy X-treme Power +80%.[/quote]
Bardzo dobry wybór :oki: będziesz zadowolony[/quote]
ja też myśle że dobry wybór kumpel ma takie w 6n i jest zadowolony to myśle że i ty też będziesz
[quote="Tiger"]Ja jednak zdecydowałem się na tungsram http://allegro.pl/zarowki-tungsram-h4-m ... 83728.html
Poczytałem opinie uzytkowników, ktore są pozytywne. Jak przyjda i założe to sie z wami podziele efektem świecenia[/quote]
Mysle ze bedziesz zadowolony. Mam takie juz w drugim aucie i efekt swiecenia jest naprawde super. W dodatku sa bardzo wytrzymale i daja niebieska poswiate.
Mam te Tungsramy w golfie do tego światła na przekaźnikach zrobione i w stosunku do zwykłych żarówek które w polo mam to niebo a ziemia
Kosztowały 45zł ,a zamontowane w 20.11.2010
Tak to świeci w moim golfie
No i właśnie o takie światło mi się rozchodzi. Zrobie fote jak przyjdą. Generalnie mam dobre swiatła na zwykłych żarówkach więc na tych powinno byc rewelka
W normalnych warunkach pogodowych wszystkie żarówki będą swiecić zadowalająco. wszystko wychodzi dopiero gdy warunki sie pogorszą. szczególnie w deszczu.