Nie no ats nieźle się komponują, chociaż ja wolę całe w polerce i dlatego takie mam Polerowałem kawał czasu i zobaczymy jak będą wyglądać w świetle dziennym . Jedyne co to mi wydech tu przeszkadza, no i może troszkę niżej??
pozdro
dzis kolejny zabieg... wycinanie rantów (thx Szkodnik...) po wycieciu rantow prawie na zero okazalo sie ze opona jeszcze przyciera na dolkach, dolozylismy patent pt. gumy usztywniajace i mozna powiedziec ze patent mnie zadowala lekko jeszcze przyciera ale to juz na konkretnym dolku i przy konkretnej predkosci... calosc po robocie zabezpieczona jakimis "specyfikami" Szkodnika, ktorych nazwy niepotrafie powtorzyc
po skonczeniu, maly wypad na myjnie i przy okazji sesja zamienilismy sie autami i musze powiedziec ze jestem niemile zaskoczony benzyna Szkodnia, on natomiast jest mile zaskoczony moim sdi...
kilka fotek, jakosc slaba bo robione w nocy...
zobaczymy jak sie bedzie zawias zachowywal podczas porwotu do domu na swieta... przetestuje go jak bede lecial i jak bede wracal z Lezajska do Kr z pelnym bakiem...
nad kolejnymi zmianami sie pomysli, jak narazie wyskoczylo kilka rzeczy, ktore pasuje zrobic...
poruszalismy dzis temat tylnych swiatel z 6n2 przy moim kolorze i sie zastanawiam czy beda pasowac... pasowaloby jakies vt albo zdejcie pogladowe bo troche mam mieszane uczucia...
wyciąłem trochę rdzy z nadkoli od razu lepiej fotki niektóre fajne tylko brak statywu robi swoje następnym razem trzeba rozkminić i będzie profeska
co do kółek Ciapkowych muszę powiedzieć że robią dobrą robotę :vinsent:
Wyjazd na swieta w rodzinne strony zaowocowal nowymi fotkami
wrzucam kilka zdjec z sesji z Justice'em (zakonczyla sie 15 minutowa rozmowa z Panami Policjantami o Euro2012-zeby tylko nie zagladali do taryfikatora za stanie na "rampie rozladunkowej PKP )
wiecej fotek z inna sceneria u Justice'a w temacie
[quote=""Kamil88C""]Na tych ATS jest spooora różnica[/quote]
Pamiętam jak mi Ciapek pokazywał same zdjęcia felg... Oj, nie widziało mi sie to aż tak, ale na żywo - bajka ^^
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
Fotki bardzo przyjemne, czyli przyrządu do rolowania nadkoli już nie potrzebujesz, bo właśnie załatwiłem :?: Ciapek01 nawróć się wreszcie z tymi czerwonymi bębnami :beg:
[quote=""Paffcio""]haha pewnie fotka "czarnej owcy" ze spotu Cię przekonała do lampionów [/quote]
no ba!
[quote=""Paffcio""]ja bym tam bebny na czarny mat ewentualnie srebrne dał [/quote]
przy czerw lampkach z tylu mysle ze moze byc fajnie z bebnami, sie jeszcze obaczy
[quote=""kaska""]Nie, nie Ciapek, to u nas tak będzie U Ciebie raczej na niebiesko? Albo tak, jak mówi Paffcio[/quote]
heh zobaczymy jeszcze jak mi cos glupiego strzeli do glowy to cos sie pomysli
[quote=""Skfarek""]Fotki bardzo przyjemne, czyli przyrządu do rolowania nadkoli już nie potrzebujesz, bo właśnie załatwiłem [/quote]
[quote=""Skfarek""]Fotki bardzo przyjemne, czyli przyrządu do rolowania nadkoli już nie potrzebujesz, bo właśnie załatwiłem [/quote]
a masz??? sie obaczy, moze wypchne nadkola i wrzuce dystanse pw zaraz poleci...