Polerowałem kawał czasu i zobaczymy jak będą wyglądać w świetle dziennym
 Polerowałem kawał czasu i zobaczymy jak będą wyglądać w świetle dziennym  . Jedyne co to mi wydech tu przeszkadza, no i może troszkę niżej??
 . Jedyne co to mi wydech tu przeszkadza, no i może troszkę niżej?? pozdro
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
 Polerowałem kawał czasu i zobaczymy jak będą wyglądać w świetle dziennym
 Polerowałem kawał czasu i zobaczymy jak będą wyglądać w świetle dziennym  . Jedyne co to mi wydech tu przeszkadza, no i może troszkę niżej??
 . Jedyne co to mi wydech tu przeszkadza, no i może troszkę niżej?? 
 (thx Szkodnik...) po wycieciu rantow prawie na zero okazalo sie ze opona jeszcze przyciera na dolkach, dolozylismy patent pt. gumy usztywniajace i mozna powiedziec ze patent mnie zadowala
 (thx Szkodnik...) po wycieciu rantow prawie na zero okazalo sie ze opona jeszcze przyciera na dolkach, dolozylismy patent pt. gumy usztywniajace i mozna powiedziec ze patent mnie zadowala  lekko jeszcze przyciera ale to juz na konkretnym dolku i przy konkretnej predkosci... calosc po robocie zabezpieczona jakimis "specyfikami" Szkodnika, ktorych nazwy niepotrafie powtorzyc
 lekko jeszcze przyciera ale to juz na konkretnym dolku i przy konkretnej predkosci... calosc po robocie zabezpieczona jakimis "specyfikami" Szkodnika, ktorych nazwy niepotrafie powtorzyc 
 zamienilismy sie autami i musze powiedziec ze jestem niemile zaskoczony benzyna Szkodnia, on natomiast jest mile zaskoczony moim sdi...
 zamienilismy sie autami i musze powiedziec ze jestem niemile zaskoczony benzyna Szkodnia, on natomiast jest mile zaskoczony moim sdi... 

fotki niektóre fajne tylko brak statywu robi swoje następnym razem trzeba rozkminić i będzie profeska
  fotki niektóre fajne tylko brak statywu robi swoje następnym razem trzeba rozkminić i będzie profeska  

)
 )  

Szczególnie podoba mi się 2 fotka
 Szczególnie podoba mi się 2 fotka 

powoli malymi kroczkami a do przodu
 powoli malymi kroczkami a do przodu 

[/quote]
 [/quote]
 U Ciebie raczej na niebiesko?
  U Ciebie raczej na niebiesko?  Albo tak, jak mówi Paffcio
 Albo tak, jak mówi Paffcio

sie obaczy, moze wypchne nadkola i wrzuce dystanse
 sie obaczy, moze wypchne nadkola i wrzuce dystanse  pw zaraz poleci...
 pw zaraz poleci...