[6n2] rivierablau by Filipovic // Artec L 13 str.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Zapindol telefony z jakiś jaskrawy kolor.. będzie megaśnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Polerka- tak widzę te koła! :)
F
Filipovic
Swój
Swój

Post autor: Filipovic »

Po ściąganiu lakieru scansolem odechciało mi się polerki, tak na zaś jak ktoś będzie ściągał lakier z felg z oryginalnym lakierem to niech nie bawi się w scany tylko kupi PAINT REMOVER firmy Troton ! Dosłownie żre jak pop..lony, tylko zabezpieczyć przed psikaniem dłonie, ramiona, nogi i oczy w szczególności. Na telefonach nie miałem okazji przetestować tego produktu bo godzinę później felgi znalazły się u Bejcusia i poszły dalej w świat, by wrócić z nowym srebrnym lakierem. ;) Tak na marginesie nie wyobrażam sobie załadowania kompletu felg do Polo + opony, nie wiem jak to zrobię.. :scratch:

Zamierzam sobie zakupić następne felgi z rozstawem 5x130, których nie mogłem kupić wcześniej. Porsche c2 w full polerce myślę na 2k15 będą, ale nie ma co wybiegać z planami za daleko.

Co do innych punktów przeróbki auta, mam już komplet boczków z 6n2 gti + stelaże na głośniki, komplet elektrycznych szyb.
Muszę przerzucić pokrowce z niebieskich recaro na kanapę 6n2, wymienić fotel pasażera i wnętrze będzie zrobione.

Obrazek

Dalej zostaje lakierka i chyba zamontowanie w końcu votexa?? Który od kilku miesięcy odpoczywa na półce. :D

Obrazek

Cały czas zastanawiam się czy to będzie współgrało ze wszystkim.
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

przymocuj to chociażby na trytki w miejscach na wkręty i zobacz jak będzie lezeć.. a nie sie zastanawiasz od roku
Obrazek
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

Montować Votex !!! Jak wcześniej mówiłem dlaczego go jeszcze nie ma na budzie ? Będzie git!
Telefony Porsche w srebrny daj to będzie ładnie. :)
F
Filipovic
Swój
Swój

Nie montuje bo nie mam polakierowane tego, po 2 nie mam wydechu pod to ogarniętego, a po 3 nie chce mi się tego tachać do garażu by sobie tylko przymierzyć. ;d Myślę nad zakupem japana, myślę to już będzie lepsze rozwiązanie. Ale kuźwa to kolejny pretekst dla niebieskich by mi zabrać dowód, na wsi już mnie straszą policją na stacji kontroli pojazdów..

Ogarnięte jakieś oponki pod prosiaki, 165/50/16. Czekam na odbiór felg i działamy z ogarnianiem jakieś ''spasu''..
Na nowy miesiąc wpadają nowe bębny i tarcze, widziałem fajne nacinane zamienniki mikody na alledrogo. ;)
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote="Filipovic"]Nie montuje bo nie mam polakierowane tego, po 2 nie mam wydechu pod to ogarniętego, a po 3 nie chce mi się tego tachać do garażu by sobie tylko przymierzyć. ;d Myślę nad zakupem japana, myślę to już będzie lepsze rozwiązanie. Ale kuźwa to kolejny pretekst dla niebieskich by mi zabrać dowód, na wsi już mnie straszą policją na stacji kontroli pojazdów..

Ogarnięte jakieś oponki pod prosiaki, 165/50/16. Czekam na odbiór felg i działamy z ogarnianiem jakieś ''spasu''..
Na nowy miesiąc wpadają nowe bębny i tarcze, widziałem fajne nacinane zamienniki mikody na alledrogo. ;)[/quote]

Co do końcówek wydechu pomogę Ci ogarną, chyba że takie jak ja maiłem to nie bardzo... z japanem jazda z blachami w pomorskim kolesia w Kościerzynie w G3 już wyłapali i dowód zabrany ale no risk no fun
Dobrze że masz oponki to będzie gitara :) :cool2:
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Zawsze można ori tablicę założyć, pasuje, tylko delikatnie wystaje z wnęki, ale w niczym to nie przeszkadza :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
F
Filipovic
Swój
Swój

Felgi odebrane od lakiernika w końcu, na dniach przychodzi oponka. ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
patyczak0r
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: patyczak0r »

Niedawno zacząłem obserwować Twój wątek i na prawdę jestem ciekaw jak będzie dalej :) Robi się coraz grubiej.
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Temat śledzę od początku i szkoda, że foty powygasały w temacie :glare:
Będzie sztos :vinsent:
Ślinka mi cieknie, gdy pomysle jak smacznie to bedzie wyglądac :D
Kolor lakieru jest nietuznikowy :)
:thumbsup:
F
Filipovic
Swój
Swój

Kolor to paleta wychodząca tylko na 2001 rocznik i strasznie trudno znaleźć takowy lakier na polówkach w mieście, więc jakby nie patrzeć kolor wyjątek (jakieś części na allegro itd. nie ma opcji) Co do stanu lakieru na aucie nie ma co się oszukiwać TRAGEDIA, jakieś pipsko jeździło w DE no i jest patologia staszna, jak najszybciej muszę auto polakierować bo wstyd.

Co do felg jestem zadowolony, na pieniążki które się dało naprawdę fajnie jest. Dekielki też podpasowały z lakierem, teraz tylko ogarnąć nowe bębny, tarcze i doprowadzić do stanu zaciski. Opony na czwartek powinny być, potem wylot na montaż i zbieżność. Fajnie taki mały negatyw się na tyle zrobił, podoba mi się..

Z planów na przyszłe miesiące :

- refresh hebli
- usunięcie wgniotek
- ramki na tablicę Porsche

Później myślę nad belką z tarczami na tył i może swapik przy okazji.. ;)
Ostatnio zmieniony 10 paź 2014, 19:25 przez Filipovic, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

No ładnie wyglądają teraz te fele :grin: mogłeś na tylnej osi foty porobić :rotfl: sorki ziooom ale wiesz beka musi być, będzie eligancko jak założysz szlory i spasujesz gwint na nich :good: powodzenia Bart :piwo:
F
Filipovic
Swój
Swój

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tak to mniej więcej wygląda, jak najszybciej musi wpaść 40' profil i szerszy dystans..
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

Ciekawie się prezentuje to koło na Twoim polo, ale tak jak napisałeś profil opony musi być trochę niższy a dystanse jakie planujesz założyć ?
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”