Po ściąganiu lakieru scansolem odechciało mi się polerki, tak na zaś jak ktoś będzie ściągał lakier z felg z oryginalnym lakierem to niech nie bawi się w scany tylko kupi PAINT REMOVER firmy Troton ! Dosłownie żre jak pop..lony, tylko zabezpieczyć przed psikaniem dłonie, ramiona, nogi i oczy w szczególności. Na telefonach nie miałem okazji przetestować tego produktu bo godzinę później felgi znalazły się u Bejcusia i poszły dalej w świat, by wrócić z nowym srebrnym lakierem.

Tak na marginesie nie wyobrażam sobie załadowania kompletu felg do Polo + opony, nie wiem jak to zrobię.. :scratch:
Zamierzam sobie zakupić następne felgi z rozstawem 5x130, których nie mogłem kupić wcześniej. Porsche c2 w full polerce myślę na 2k15 będą, ale nie ma co wybiegać z planami za daleko.
Co do innych punktów przeróbki auta, mam już komplet boczków z 6n2 gti + stelaże na głośniki, komplet elektrycznych szyb.
Muszę przerzucić pokrowce z niebieskich recaro na kanapę 6n2, wymienić fotel pasażera i wnętrze będzie zrobione.
Dalej zostaje lakierka i chyba zamontowanie w końcu votexa?? Który od kilku miesięcy odpoczywa na półce.
Cały czas zastanawiam się czy to będzie współgrało ze wszystkim.