[quote=""Kubrick""]A no brakuje. Moim zdaniem zrobiłyby robotę [/quote]
Waskie zderzaki rzadza

(ten kto jechal w peletonie na Ogolnopolski i mial CB to wie OCB

)
a tak na powaznie. moze by i zrobil robote, ale nie podobaja mi sie po prostu :/ mam juz glupi pomysl na swiatelka z przodu sese ale to zobaczycie jak zrobie

[quote=""Toto""]asują również te lampki oryginalnie tak jak są i bardzo ciemne kierunki, które obecnie masz,[/quote]
powiem ci, ze mi tez jakos tak pasuja dziwnie

jak przyciemnie lampki to mysle ze bedzie miodzio...
ciemne kierunki byly na Ogolnopolskim obiektem sporów jak Wojciechu robil moim Polo plac manewrowy...
[quote=""Toto""]co do lamp w kolorze...na pewno będzie to oryginalne, ale nie wiem czy te lampy się nie stracą w tym kolorze, i przód może stracić trochę na wyglądzie, ale może również zyskać, ciężko powiedzieć, oby było dobrze[/quote]
powiem ci ze tez sie zastanawiam kurcze bo niewiem jak bedzie lepiej :/ boje sie troche malowac w kolor auta bo moze sie zlac wszystko. czarny to jednak bezpieczniejszy kolor i sam niewiem kurcze co i jak... cos czuje ze bede sie musial dluzej przespac z tym problemem...
[quote=""Wojciechu""]Ciapek, ale po prawdzie od ostatniego spotu na jakim bylem do zlotu twoje auto zrobilo wielki krok[/quote]
dziekowac

[quote=""Wojciechu""]o porsche na masce diesla mnie dobijalo... i mialem wrazenie ze nie masz jakiejkolwiek koncepcji auta tylko wkladaszjakpopadnie.[/quote]
to nie wstydz sie, ja nie gryze, powiedz co ci lezy za serduchu
BtW Wojtek dzis Bora

20.30
- dzis wieczorem Was zaskocze

(beda foty)
- mozliwe ze w niedalekim czasie zagosci na polo gleba na przodzie -60 mm