Sex_En by Ciapek01

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
mateuszz117
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: mateuszz117 »

i jak sie kolego jezdzi na tej dokladce?w miare elastyczna jest czy rozwaliles juz ja? i masz ja przymocowana na te zatrzaski oryginalne?wycinales ich troche i zwezales obie czesci dokladki na srodku? do 6n2 pasowalaby? bo mam okazje za grosiaki kupic w super stanie :grin: mozesz pw odp
Jeżdże nisko..leże na glebie..grunt to zawieszenie..<!-- s]
C
Ciapek01
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

odpowiem tutaj, jakby ktos chcial taka sobie zalozyc.

pierwsze dni mialem wrazenie ze zaraz ja urwe.. ale po czasie przyzwyczailem si do jezdzenia i jest ok... dokladka nie jest w miare elastyczna ale jednak jak to dokladka - mozna urwac jak sie pojedzie z wieksza predkoscia i najedziena cos..

po zdjeciu kratki przymierzalismy na sordku i docinalismy obie polowki okolo 5 cm. przy kole docinka byla ok 3 cm
skrecona jest na srubach i b. szerkokich pokladkach w miejscu mocowania oryginalnej dokladki, dokladka z vr6 ma taka kratk na gorze wiec problemu niema z dopasowaniem do otworow. srodek mocowany jest na srubkach i od spodu laczony plaskownikiem (resztki uciete dokladki)

mozesz kupic i probowac, mysle ze spokojnie podejdzie do 6n2

auto siedzi mi ok 40 na przodzie, teraz mysle nad 60 mm na przodzie i wtedy tez mysle ze bedzie ok, wiec szukaj i montuj :)
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote=""Ciapek01""]jakisczas temu z Kubrickiem, Cimmensikiem, Piaskiem sprzeczalismy sie z zarzadem vaw malopolska...[/quote]
Gwoli scislosci - mnie nie zablokowali, ale sie zbulwersowalem tym, ze blokowali i dlaczego to robili.
Mniejsza o to, zdaj relacje pozniej, Mi sie nie chce tam znowu rejestrowac.
Awatar użytkownika
kaska
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kaska »

[quote=""Ciapek01""]pomiedzy czarnym matem a kolorem auta...[/quote]
[quote=""JuStIcE""]W kolor i do tego niebieskie kierunki [/quote]
Dokładnie... :grin:

A tak btw, to, że ktoś uważa Twoje Polo za wieś, to jest jedynie jego problem. No bo sorry, że nie każdy jest taki sam i nie każde Polo jest takie samo, wtedy to by sensu nie miało...
Sorry, musiałam to napisać, bo gdy słyszę takie coś, to mnie szlak trafia...
Koniec :amen:
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

[quote=""kaska""]A tak btw, to, że ktoś uważa Twoje Polo za wieś, to jest jedynie jego problem. No bo sorry, że nie każdy jest taki sam i nie każde Polo jest takie samo, wtedy to by sensu nie miało...
Sorry, musiałam to napisać, bo gdy słyszę takie coś, to mnie szlak trafia...
Koniec :amen:[/quote]

kaska masz rację zgadzam się z tobą w zupełności, nie którzy lubią blondynki, inni brunetki a inni rude.....proste każdy ma inny gust
Awatar użytkownika
Wojciechu
Członek honorowy
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

Ciapek, ale po prawdzie od ostatniego spotu na jakim bylem do zlotu twoje auto zrobilo wielki krok

to porsche na masce diesla mnie dobijalo... i mialem wrazenie ze nie masz jakiejkolwiek koncepcji auta tylko wkladaszjakpopadnie. Przyjechales pod Maca przed zlotem powiedziales o nowych lampach - mysle sobie ciekawe co znowu obok porsche a tu... o w morde ale fajnie :)
I kierowca zlotu Bronisławów 2006
II kierowca zlotu Kozienice 2010
I auto zlotu Bronisławów 2006
II auto zlotu Ślesin 2007
BMW 330i @18" : http://www.youtube.com/watch?v=6k5OeCIZiFs
A3 1.8T@17" & Koni gewinde
[url=http://www.czekolandia.krakow.pl
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

ja dodam tyle od siebie, że tak patrząc na te zdjęcia ze Zlotu to pasują również te lampki oryginalnie tak jak są i bardzo ciemne kierunki, które obecnie masz, przynajmniej jak się patrzy od przodu, z daleka wygląda to trochę tak, jakbyś nie miał przednich kierunków, bo fajnie zlewają się z karoserią, w niemcowni jak się patrzy na projekty to jest dosyć częsty zabieg w 6n2 m.in., u Ciebie to tak tylko wygląda i nawet pasuje :)
co do lamp w kolorze...na pewno będzie to oryginalne, ale nie wiem czy te lampy się nie stracą w tym kolorze, i przód może stracić trochę na wyglądzie, ale może również zyskać, ciężko powiedzieć, oby było dobrze :good: poVWodzenia :grin:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote=""Wojciechu""]to porsche na masce diesla mnie dobijalo... i mialem wrazenie ze nie masz jakiejkolwiek koncepcji auta tylko wkladaszjakpopadnie. [/quote]
Ja mialem dokladnie to samo. Szczegolnie, ze mody ogladalem praktycznie na biezaco i male kroki nie robily dobrego wrazenia. Jednak, teraz ogolny obraz auta wyglada juz calkiem dobrze :)
Tylko tych szerokich zderzakow tu brakuje :P
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Kubrick""]Tylko tych szerokich zderzakow tu brakuje [/quote]
A no brakuje. Moim zdaniem zrobiłyby robotę :) Ale znam powody dla których Ciapek ich nie zakłada i na siłe go namawiał nie będę :D Od tego jest Px2 :P Całokształt jest już naprawdę niezły, a będzie jeszcze ciekawiej :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
C
Ciapek01
Kontakt:

[quote=""Kubrick""]A no brakuje. Moim zdaniem zrobiłyby robotę [/quote]

Waskie zderzaki rzadza ;) (ten kto jechal w peletonie na Ogolnopolski i mial CB to wie OCB ;) )

a tak na powaznie. moze by i zrobil robote, ale nie podobaja mi sie po prostu :/ mam juz glupi pomysl na swiatelka z przodu sese ale to zobaczycie jak zrobie ;)
[quote=""Toto""]asują również te lampki oryginalnie tak jak są i bardzo ciemne kierunki, które obecnie masz,[/quote]
powiem ci, ze mi tez jakos tak pasuja dziwnie :) jak przyciemnie lampki to mysle ze bedzie miodzio...
ciemne kierunki byly na Ogolnopolskim obiektem sporów jak Wojciechu robil moim Polo plac manewrowy...
[quote=""Toto""]co do lamp w kolorze...na pewno będzie to oryginalne, ale nie wiem czy te lampy się nie stracą w tym kolorze, i przód może stracić trochę na wyglądzie, ale może również zyskać, ciężko powiedzieć, oby było dobrze[/quote]
powiem ci ze tez sie zastanawiam kurcze bo niewiem jak bedzie lepiej :/ boje sie troche malowac w kolor auta bo moze sie zlac wszystko. czarny to jednak bezpieczniejszy kolor i sam niewiem kurcze co i jak... cos czuje ze bede sie musial dluzej przespac z tym problemem...
[quote=""Wojciechu""]Ciapek, ale po prawdzie od ostatniego spotu na jakim bylem do zlotu twoje auto zrobilo wielki krok[/quote]
dziekowac ;)
[quote=""Wojciechu""]o porsche na masce diesla mnie dobijalo... i mialem wrazenie ze nie masz jakiejkolwiek koncepcji auta tylko wkladaszjakpopadnie.[/quote]
to nie wstydz sie, ja nie gryze, powiedz co ci lezy za serduchu ;)
BtW Wojtek dzis Bora ;) 20.30

- dzis wieczorem Was zaskocze ;) (beda foty)
- mozliwe ze w niedalekim czasie zagosci na polo gleba na przodzie -60 mm ;)
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

Awatar użytkownika
kaska
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kaska »

[quote=""Ciapek01""]dzis wieczorem Was zaskocze (beda foty)[/quote]
Tyś, jak by była możliwość/jak byś chciał to chętnie zrobię foty Polówki na krytym, przy świetle, wiesz ocb...
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
C
Ciapek01
Kontakt:

[quote=""Ciapek01""] dzis wieczorem Was zaskocze (beda foty)[/quote]

wlepka z maski sciagnieta ;P byla zbyt kontrowersyjna ;)

Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

[quote=""Ciapek01""]Waskie zderzaki rzadza (ten kto jechal w peletonie na Ogolnopolski i mial CB to wie OCB )[/quote]

haha Ciapek to bylo dobre, widze ze cos wspominasz o glebie -60 z przodu, widze ze Cie choc troszke zainspirowalem bo na poczatku byles zainteresowany

i cytat z cb: zielona 6n-ka za mna jaka masz glebe, jaki nick na forum hehe

Pozdro
C
Ciapek01
Kontakt:

hehe patrzcie jakie znalazlem zdjecia na kompie...

foty z zakonczenia sezonu w Plawniowicach rok temu :D:D

Obrazek ObrazekObrazek

przyznacie ze du.pcia piekna :D aaa i ta gleba :D a z przodu wygladal po prostu zabojczo hehehehe

dla porownania kilka aktualnych:
Obrazek Obrazek Obrazek

tak sobie mysle, ze hehe chyba wroce do poprzedniego stylu heh :D

Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

hehe lexusy sa spoko :P wiesz o co mi chodzi :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”