Pozycja spoczynkowa to pozycja w garażu, która bardzo utrudnia dostęp do auta i uniemożliwa wyjazd autem z garażu tylko przy użyciu własnych kół. Inaczej mówiąc auto w garażu stoi w poprzek. Pozycja robocza to przeciwieństwo pozycji spoczynkowej
Nie robię w aucie może wszystkiego, bo np. na remont silnika się nie zanosi. A trwa to tak długo, bo niestety i czasu i pieniędzy nie starcza na wszystko i trzeba to jakoś połączyć. Oprócz polo mam drugie auto przy którym staram się co mogę zrobić sam. Dwa psy i własny dom na wsi. A na wsi zawsze jest coś do zrobienia. Aktualnie szykuję się do usuwania rdzy z podłogi. Dużo tego nie ma, mam nadzieję, że w sobotę porobię fotki. Najtrudniejsze dla mnie to załatanie wnęki na koło zapasowe i ponowne ustawienie pasa przedniego, bo blacharz tak to zrobił, że z niczym nie idzie tego spasować. Do tego wnęka na zbiornik paliwa też już łapie rudą i trzeba to ogarnąć. Dobrze, że mam od kogo pożyczyć migomat, bo było by ciężko. Tajg3r - dzięki za wsparcie :piwo:
Podsumowując:
Plan jest taki, żeby w maju zrobić przegląd i jeździć. A potem instalować pozostałe fanty bez których można się obejść.