Osłona silnika - ?!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
kruszan
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: kruszan »

[quote="Tabakuss"]To tylko po co umieszcza informację, że do polo wszystkich do 93? :? i weź tu człowieku upatrz sobie coś fajnego...[/quote]

Dokładnie a już się napaliłem ;/

Wysłałem z 10 maili do każdego kto handluje osłonami na allegro, więc czekam na odpowiedzi - pozytywne :P

jak odpiszą to się odezwę :-)
VW Polo 86c2f steiheck 1.4D 1994, rakieta :P
Awatar użytkownika
Tabakuss
Początkujący
Początkujący

Post autor: Tabakuss »

To jak będziesz coś wiedział to koniecznie daj znać :!:
k
kruszan
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

[quote="Tabakuss"]To jak będziesz coś wiedział to koniecznie daj znać :!:[/quote]

trochę jestem podłamany, bo dostałem od niemalże wszystkich odpowiedzi negatywne ;/ Nikt nie ma nikt nie będzie miał i u nikogo nie można zamówić;/

Temat podtrzymuje, gdyby ktoś coś wiedział, proszę pisać! :grin:
Awatar użytkownika
Tabakuss
Początkujący
Początkujący

Post autor: Tabakuss »

O ja.... :commando: dajcie spokój... można by było też przerobić tą osłonę ale trochę się to mija z celem, bo skoro mielibyśmy wydać ok stówki na coś co nie pasuje to chyba nie halo :scratch: a jakby zrobić pancernie, z blaszki? zawssze można to trochę podgiąć, tu przeciąć tam zespawać...
k
kruszan
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Podtrzymuje temat,

czy ktoś montował u siebie w 86c2f Kombi FOX taką osłonę tzn. kupił jakąś podobną nie idealnie do tego autka, przerabiał jakoś zaczepy? cokolwiek? jeśli tak, proszę o przesłanie wyglądu takiej osłony, we rozwinięcie tematu :)

Szukam już od tygodnia nigdzie nie mogę znaleźć osłony do tego autka, a zależy mi by zamontować ją przed zimą, jestem skłonny kupić od jakiegoś innego ale jaką? Kupować w ciemno to żadna sztuka ;/
Awatar użytkownika
Radeknavi
Początkujący
Początkujący

Post autor: Radeknavi »

Wracam do tematu;)
Kupił albo dostał może ktoś tą osłonę?zaczynają sie mrozy(może przelotne)ale zawsze by się przydała.Patrzyłem na allegro,nic oczywiscie nie ma... :angry:
Pozdr. :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”