9n3 gti front by Wilczq

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Wilku89
Niesolidny klient sklepiku

Post autor: Wilku89 »

gti musi być :D chociaż może przy polerce zdejme emblemat i zostawie czystą klapę ze znaczkiem VW, też będzie kozak :blush2:
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Wilku89""]przy polerce zdejme emblemat i zostawie czystą klapę ze znaczkiem VW, też będzie kozak :blush2:[/quote]
O to to :D Nie ma jak czysta klapa, na której samotnie króluje znaczek VW :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Słodki
Początkujący
Początkujący

Post autor: Słodki »

Wszystko idzie w dobrym kierunku! :), chociaż:
[quote=""Wilku89""]hamulce lepsze chyba od ibizy fr, bo tarcza to mi ginie w tej feldze[/quote]
moim zdaniem nie ma sensu ładować kasy w hamulce tylko po to żeby się ładnie z felgami komponowały. Jeżeli podnosiłbyś moc auta do, np. 150 KM, to wtedy można by się nad tym zastanawiać ze względów bezpieczeństwa, ale przy tych 90 Km w zupełności wystarczą te, które masz i szkoda kasy pchać w cos większego :) takie jest moje zdanie...
Moja Polówka :) ==> viewtopic.php?f=31&t=11179
Awatar użytkownika
Wilku89

Zdjęcia nie oddają tego, jak te kołą wyglądają w realu.. no wiecie Panowie, gdyby to nie wyglądało, to by ludzie się nie oglądali i nie komentowali tego, a dość często tak jest hehe :bb:

http://www.youtube.com/watch?v=2qoC3DmCeag tu macie motyw z moim kółkiem - 0:17 i audio kolegi z rozpoczęcia sezonu vag-podkarpacie.pl
Ostatnio zmieniony 26 maja 2010, 23:16 przez Wilku89, łącznie zmieniany 1 raz.
j
jarek311086
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jarek311086 »

no no o gustach się nie dyskutuje może i live poprawia wygląd ale na tych fotach nie powala przynajmniej mnie
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""Wilku89""]http://www.youtube.com/watch?v=2qoC3DmCeag tu macie motyw z moim kółkiem - 0:17 i audio kolegi z rozpoczęcia sezonu vag-podkarpacie.pl[/quote]
Hehe, filmik kozacki :D Z resztą tak samo jak zwiastun od Naitopa. Dobra, koniec OT :)
BTW, rób smoked, będzie miodzio :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Wilku89

Jeszcze bez gleby i dekielków:

Obrazek Obrazek
j
jarek311086
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jarek311086 »

no niby coś tam błyszczy ale dla mnie ciemne koło ginie w ciemnym samochodzie...bez urazy to tylko moje zdanie
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtsen1 »

według mnie jest ciekawie ;) ale wbrew zasadom niemieckiej roboty ( do niemca musi być gleba i szeroka felga a nie cieńkie szprychy ) przynajmniej ja tak to odbieram :D ale to auto ma potencjał i wrzucaj zawias koniecznie :D
Awatar użytkownika
Wilku89

robię go bardziej na sportowo, także nie chce feli typu 15' z szerokim rantem i max glebą ;)
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

Widzialem auto na Zywo, nie powiem bo fajnie wyglada troche nie w moim stylu ale naprawde ladne, ponad to kierownik ma glowe na karku i bankowo tego auta nie zwiesniaczy :piwo:

P.S
Nie znalazlem tego manuala :(
Awatar użytkownika
Wilku89

Probowalismy zrobic smoked front, ale klosze nie chca puscic skubance jedne.. zostaje mi wiec zbieranie na lampy od gti. Pojutrze auto do lakiernika, to listwy, klamki i lusterka w kolorek sie zrobi, kilka rys, polerka i takie tam. Z nowosci grill od gti z waścipanem :szefu:

Obrazek

Mysle tez nad dokladka przod od Cupry..
Awatar użytkownika
Gvido
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gvido »

Autko pierwsza klasa... z przodu prawie GTI ori grill jest super, jeszcze lampki... widziałem twoją polówkę wczoraj w Golejowie stała sobie pod sosenką... jakiej firmy masz zawieszenie? powodzenia w dalszych modach...
Więcej o Mojej 9Ence Obrazek CzArNa StAll WINTER EDITION <!-- s][img]http://img23.imageshack.us/img23/7553/b ... xi2333.jpg[
Awatar użytkownika
Wilku89

Oo powitać :) a no byłem wczoraj nad wodą właśnie w Golejowie dupsko pomoczyć ;D
Zawieszenie na razie same springi progresywne Weitec Ultra GT -30mm [te zielonkawe]
Dziś auto zostawiłem u lakiernika i przy okazji zdejmie się gti z tyłu.. bo z przodu przy ori grilu musi być, ale tył sam znaczek VW zostawie jednak :talkative:
Awatar użytkownika
Gvido
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gvido »

No No nie ma to jak pomoczyć dupsko w niedzielne popoludnie :grin: a gdzie zakładałeś te springi? a ten lakiernik dobry? bo poszukuje żeby listyw dać w kolor w mojej 9Ence...
Więcej o Mojej 9Ence Obrazek CzArNa StAll WINTER EDITION <!-- s][img]http://img23.imageshack.us/img23/7553/b ... xi2333.jpg[
ODPOWIEDZ

Wróć do „9N3”