no to lipa, bo np od maja 2006 sa juz zmiany podlczeniu ukladow pod bezpieczniki. Subtelne ale jednak. Reszta pewnie bez wiekszych zmian. Moglbys napiasc jaka wielkosc zbiornika paliwa napisali w instrukcji oraz jaka jest rezerwa? 5 czy 7 litrow?
Mam rowniez pytanie czy w Twoim polo jakmasz otwarta maske lub klape to masz jakas kontrolke?
Witam wszystkich. Jeżeli ktoś potrzebuje instrukcję obsługi do Polo 9n3 z 11.2008 to z chęcią zeskanuje. Swoją drogą przydałby się schemat instalacji elektrycznej. Nie mogę takowego znaleźć a chce zainstalować autoalarm ze sterowanie centralnym zamkiem(fabrycznym bez pilota) z domykaniem szyb. Chciałem się podpiąć pod instalacje sterowania kluczyka kierowcy ale nie mam rozpiski. Poza tym pytanie czy VAGiem będę mógł włączyć sygnalizacje zamknięcia zamków kierunkowskazami? Czy w wersji z centralnym bez alarmu i pilota jest to możliwe? Pozdrawiam!!!
W kwestii schematu bede mogl Ci pomoc choc czesciowo, bo gdzies widzialem schematy, ale nie wiem czy do centralnego tez byly, ale to blizej konca tygodnia. Odezwij sie na maila lub priv.
Co do aktyacji vagiem mrugniecia swiatlami to odp jest TAK: mozna mruganie swiatel wlaczyc wraz z zamkneiciem lub otwarciem zamka centralnego, a w przypadku instalkacji alarmu np fabryznego rowniez mozna potwierdzic beepnieciem.
Problem moze polegac na tym, zeby wiedziec ktory modul komfortu ma alarm, jaki numer czesci oraz zeby wiedziec jakie kodowanie jest do wlaczenia tej funkcji, bo w polo nie ma asystenta dlugiego kodowania, tylko trzeba znac wartosci do kodowania. Sam sie przymierzam na wiosne do takiej zabawy i jesli masz jakies wiesci ktore moduly i jakie kodowanie to daj znac.
[quote=""Wacholek""]Jeżeli ktoś potrzebuje instrukcję obsługi do Polo 9n3 z 11.2008 to z chęcią zeskanuje.[/quote]
Jeśli to nie problem to bardzo bym prosił
wlasnie zostalem szczesliwym posiadaczem VW Polo z 2010, niestety wszystkie instrukcje po francusku... w zwiazku z tym ja rowniez przylaczam sie do prosby i prosze o przeslanie na maila/priva instrukcji do wersji 9N3 oraz jesli ktos ma radia RCD 210. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Witam
potrzebuje instrukcji obsługi do vw polo 1.4 TDI z 2008 jeśli ktoś może wrzucić link bądź przesłać bardzo proszę grabaf55@wp.pl
no może ktoś mnie oświeci o co chodzi z tymi skrótami 9N3, 9N ojciec kupuje właśnie Polo z 2008 po faceliftingu z silniczkiem 1.4 TDI
przy okazji czy "parowanie" szkieł reflektorów jest w tym modelu normą - jak go oglądaliśmy to właśnie była w nich taka "rosa" wewnątrz szkieł ??
żeby nie robić tu spamu odpowiedzi proszę przesyłać na pw
z góry dzięki
No niestety, coś mi się wydaje, że się nie doczekamy wersji 9N3. Panowie - mała podpowiedz - nie umieszczajcie w necie swoich prywatnych maili, przyjdzie bot (których w necie jest już wiecej niż ludzi), zapisze Wasz email i zaczniecie dostawać pokłady spamu na skrzynki.
[quote=""F4k3""][quote=""ikris""]witajcie, czy posiadacie skan książki do polo 9n3 1.9 130KM?[/quote]
Przeczytaj ten wątek to sam sobie odpowiesz na to pytanie[/quote]
uwielbiam takie odpowiedzi... potem wrzucasz w wyszukiwarkę pytanie i wyskakują tylko takie "porady"...