tarcze.. chodzi mi o rozebranie zacisku do piaskowania.. zostało mi zdemontowanie dzwigni recznego i tak jak wczesniej napisałem tłoczek juz wyciagnąłem a z drugiej str odkrecilem nakretke 13 i jak to teraz zdemontowac??
[quote=""kam87""]tarcze.. chodzi mi o rozebranie zacisku do piaskowania.. zostało mi zdemontowanie dzwigni recznego i tak jak wczesniej napisałem tłoczek juz wyciagnąłem a z drugiej str odkrecilem nakretke 13 i jak to teraz zdemontowac??[/quote]
po odkręceniu nakrętki tak jak piszesz 13 trzeba podważyć śrubokrętem ew. jakimś ściagaczem.
Ja podważałem śrubokrętem i dało radę. Nalezałoby uważać na simmering pod tą dźwignią, ale przy kompletnej regeneracji zacisków warto kupić nowe uszczelnienia
dzięki w takim razie jutro będę próbował bo siedzi to konkretnie i myślałem że jest jeszcze jakieś zabezpieczenie.. naturalnie wszystkie uszczelnienia będą nowe jak już rozbieram to w mak to trzeba poskładać porządnie wiec piaskowanie, polerowanie, porządne smarowanie oraz nowe uszczelnienia..