[6N] PoloVWka by Zybercik - ogarnięte foty!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Takia opcja tylnej lampy mi sie nie widzi :glare:
Jak już to folią przyciemnić :blush2:

[quote=""pawellini""]Ja bym tu widział ori przyciemiane Hella :)[/quote]

to popieram :)
r
rumcajs25
Swój
Swój

Post autor: rumcajs25 »

Mi tez ta opcja lampek nie lezy, na moje ładnie by tu wygladały ori dymione :blush2:
Mój Chagalblue
Ogólnopolski Zlot PKP 2013
Ogólnopolski Zlot PKP 2014
Awatar użytkownika
zybercik
Początkujący
Początkujący

Post autor: zybercik »

Lampy zostaną zmyte prawdobnie jutro. Przyjrzałem się i... nie podoba mi się. Na pewno wpadną ciemne ori albo Hella Black, ale nie w ciągu najbliższych dni.
Dzisiaj przepłukałem parcha i strzeliłem byle jakie foto telefonem. Wielką przyjemność sprawia mi jazda na tym zawieszeniu :D

Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 cze 2012, 22:17 przez zybercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Zazdroszcze frontu, ale to juz wiesz ;) Tez planowalam u siebie czarne felgi, ale wedlug mnie to bedzie za czarno i zgina z tym lakierem, wiec bedzie co innego ;)

No i usun to niecenzuralne slowo ze swojego postu, bo przyjdzie jakis mod i Cie zje!
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
zybercik
Początkujący
Początkujący

[quote=""polakotek""]No i usun to niecenzuralne slowo ze swojego postu, bo przyjdzie jakis mod i Cie zje![/quote]
Już! Dzięki za zwrócenie uwagi ;)

Nie wiem... przymierzałem już to kółeczko i dla mnie jest si. W środę idą do maaalowania więc sprawa niedługo się wyklaruje :)
Szkoda tylko że na 15' trochę się podniesie...
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Ja tez poczatkowo chcialam czarne, ale potem doszlam do wniosku, ze auto sie nie bedzie wyrozniac :(
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

wysoko masz jakoś wycieraczki na szybie. U mnie jakoś niżej schodzą i prawie nie widać :)
Awatar użytkownika
zybercik
Początkujący
Początkujący

[quote=""Marcinek""]wysoko masz jakoś wycieraczki na szybie. U mnie jakoś niżej schodzą i prawie nie widać :)[/quote]
To popraawimy skoro mówisz że za wysoko.
Felgi odbieram w poniedziałek (wyszło że jeszcze jedna do prostowania). Teraz muszę kupić opony.
Nie wiem co założyć na te 7 cali. Do wyboru mam 175/50 albo 195/50. Dylemat spory :D

Poradźcie!
Awatar użytkownika
zybercik
Początkujący
Początkujący

Wpadły wczoraj felgi. Zdecydowałem się na oponki 175/50 naciągnięte na 7 cali. Pytanie u wulkanizatora 'A Pan sobie za wąskich tych opon nie kupił?" :crazy: Wymalowałem też na czarny mat tylnie bębny - zostaje do zrobienia jeszcze przód.
Do tego wywaliłem wczoraj tylnią wycieraczkę, tylko muszę dopracować zaślepkę (to samo stanie się z antena na dachu)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 08 lip 2012, 15:19 przez zybercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Diablo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Diablo »

Felgi całkiem ciekawe i fajnie że jest lekki naciąg, ale kolo czarny mat? Mi zawsze się to podoba, ale tylko z bliska na stojącym aucie. Z dalsza i w czasie jazdy wygląda jak stalówka lub kołpak... Według mnie idealnie prezentowały by się srebrne lub jakimś ciekawym kolorze. Duży + za próbę maskowania bębna na czarno, a nie szpan czerwonymi bębnami :jester:
Prace trwają :butcher:
viewtopic.php?f=29&t=1579&start=20
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

A dla mnie super :oki: Blachy KR widzę (jak moje) - w jakich rejonach KR bywasz najczęściej?
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
r
rumcajs25
Swój
Swój

No i jak widac na waskim zderzaku tez można zrobic fajne autko, mi sie wszystko mega podoba koło, mody ale jedna rzecz mi troche nie lezy, a mianowicie te tylne lampy psikniete w miejscu kierunkowskazów na czarny mat. Na moje lepiej by wygladało jakbys załozył z 6n2 badz dymione, ale Twój wybór. Ogołem wielki plus bo auto juz wyglada :oki:
Mój Chagalblue
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Fajnie z tym czarnym kołem, madafaka taka
jak chcesz na tył lampy 6n2 to może zobacz jak u siebie zrobiłem - lekko przydymione przez co nie są takie landryny i walą tak po oczach w zestawieniu z butelką
http://imageshack.us/f/440/dsc0185wl.jpg/
r
rumcajs25
Swój
Swój

Ale swoja droga jak ładujesz foto na imageschack to zmieniaj w miniaturki bo w koncu jak jakis mod tu zawita to moze dostaniesz nie do konca chciany prezent :blush2:
Mój Chagalblue
Awatar użytkownika
zybercik
Początkujący
Początkujący

[quote=""rumcajs25""]jedna rzecz mi troche nie lezy, a mianowicie te tylne lampy psikniete w miejscu kierunkowskazów na czarny mat. Na moje lepiej by wygladało jakbys załozył z 6n2 badz dymione, ale Twój wybór. Ogołem wielki plus bo auto juz wyglada :oki:[/quote]Of korz - to rozwiązanie tylko tymczasowe. Nie przeżyje pomarańczowych kierunków więc psiknąłem to tak jak jest. W najbliższym czasie rozkleje lampę i będzie pomalowana delikatniej od środka. Docelowo wpadną lampy z 6N2ki albo czarne HBM.

[quote=""Skfarek""]A dla mnie super :oki: Blachy KR widzę (jak moje) - w jakich rejonach KR bywasz najczęściej?[/quote]
Mieszkam pod Krakowem (Głogoczów) więc najczęściej zakopianka - podgórze (borek fałęcki, łagiewniki, kurdwanów) :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”