no i podobne gusta mam szeroka stal będzie w planach ale na 14" ale takie mody bede dopiero zimą robił jak na razie w lipcu wleci gleba tylko prawdopodobnie KIT nie GWINT
Swoją drogą, jakie radyjko w miarę pasuje podświetleniem i nie dużo kosztuje ? bo planuje coś na dniach szukać a nie mam jakiś szczególnych typów jak na razie, może coś doradzicie? :szefu:
No do takich pytań to jak już zapewne wiesz jest osobny dział :victory: nie dużo kosztuje czyli ile :?:, nowe czy używane, bo jest tego masa nisko budżetowa i zapytaj tam. Mogę coś doradzić ale tam. Jak chcesz gwint to pogadaj z tym gościem memla gg 8091167 kuszącą propozycje ma ale tylko przód a tył możesz kit na talerzykach.
Niedzielny powiew nudy osładzam sobie malowaniem pierdół przy samochodzie na kolor pomarańczowy przednie i tylne hamulce + znaczki p.s. tymi zaciekami na bębnie się nie przejmujcie już są zeszlifowane i położony lakier bezbarwny na to wieczorem wrzucę fotki jak to wygląda z kołami...
Za bębny to ci tu teraz nasmarują......... :crazy:
Jak znaczki pomarańczowe, to kierunki mogły być pomarańczowe :?:
Ogólnie widać że ładne autko, powodzenia w modach.
ahahha niech smarują cała fura na czarno utrzymana, a takich jest kilka ;P to czymś musiałem swoją delikatnie wyróżnić, ale spokojnie, przez koła tak mocno się bębny i i szczęki przednie nie rzucają w oczy
nic się tak szybko nie wypali zastosowałem podkład wysokotemperaturowy, przerabiałem to już w innych swoich samochodach do tego jest normalny lakier + lakier bezbarwny dla utwardzenia bardziej "oczojebnego" nie chciałem, dlatego trafił tutaj kolor z palety RAL a dokładniej RAL 2005 Leuchtorange na co dzień zajmuję się hurtową sprzedażą farb, także wiem co z czym się je ;P :butcher: