WuuFiaste 86c2f

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

w
wuuf
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: wuuf »

no i podobne gusta mam :) szeroka stal będzie w planach ale na 14" ale takie mody bede dopiero zimą robił :D jak na razie w lipcu wleci gleba :) tylko prawdopodobnie KIT nie GWINT :)

Swoją drogą, jakie radyjko w miarę pasuje podświetleniem i nie dużo kosztuje ? bo planuje coś na dniach szukać a nie mam jakiś szczególnych typów jak na razie, może coś doradzicie? :szefu:
eX 6n 1.7SDI now 86c2f 1.0
Awatar użytkownika
Czołg GT
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Czołg GT »

No do takich pytań to jak już zapewne wiesz jest osobny dział :victory: nie dużo kosztuje czyli ile :?:, nowe czy używane, bo jest tego masa nisko budżetowa i zapytaj tam. Mogę coś doradzić ale tam. Jak chcesz gwint to pogadaj z tym gościem memla gg 8091167 kuszącą propozycje ma ale tylko przód a tył możesz kit na talerzykach.
[size=12px]viewtopic.php?f=28&t=19591[/url]
w
wuuf
Raczkujący
Raczkujący

Niedzielny powiew nudy osładzam sobie malowaniem pierdół przy samochodzie na kolor pomarańczowy ;) przednie i tylne hamulce + znaczki ;) p.s. tymi zaciekami na bębnie się nie przejmujcie już są zeszlifowane i położony lakier bezbarwny na to ;) wieczorem wrzucę fotki jak to wygląda z kołami...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dyluś
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Dyluś »

Za bębny to ci tu teraz nasmarują......... :crazy:
Jak znaczki pomarańczowe, to kierunki mogły być pomarańczowe :?:
Ogólnie widać że ładne autko, powodzenia w modach.
pozdro Rafał
Były:
Jetta Mk1'79r,Polo 86c2f'94r,Golf Mk2'89r, Golf Mk3 Cabrio'95r
Jest:
Golf mk3'97r, Sharan'02, i 125ccm :)
w
wuuf
Raczkujący
Raczkujący

ahahha niech smarują :D cała fura na czarno utrzymana, a takich jest kilka ;P to czymś musiałem swoją delikatnie wyróżnić, ale spokojnie, przez koła tak mocno się bębny i i szczęki przednie nie rzucają w oczy ;)
s
sztahu
Początkujący
Początkujący

Post autor: sztahu »

a na zaciski specjalna farba czy zwykła? jeśli zwykła to sie wypali :crazy:
Awatar użytkownika
Czołg GT
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Czołg GT »

Odrazu się nie wypali bo przerabiałem, co do koloru pomarańczki wybrał bym bardziej żarowisty bo ten jest mdły i nijaki :)
[size=12px]viewtopic.php?f=28&t=19591[/url]
w
wuuf
Raczkujący
Raczkujący

nic się tak szybko nie wypali :) zastosowałem podkład wysokotemperaturowy, przerabiałem to już w innych swoich samochodach :) do tego jest normalny lakier + lakier bezbarwny dla utwardzenia :) bardziej "oczojebnego" nie chciałem, dlatego trafił tutaj kolor z palety RAL a dokładniej RAL 2005 Leuchtorange :) na co dzień zajmuję się hurtową sprzedażą farb, także wiem co z czym się je ;) ;P :butcher:

p.s. to ten sam lakier co w linku na zderzakach ;P http://up.autotitre.com/8155ab5fbf.jpg
w
wuuf
Raczkujący
Raczkujący

Dziś odebrałem samochód od mechaniora :)

Wymieniłem w nim uszczelkę głowicy, pokrywy zaworów, kol. wydechowego, ssącego, simering na wale korbowy,
olej, płyn chłodniczy, filtry.

Polówka przestała "znaczyć" teren :D chodzi elegancko ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”