Wlepka grupy lubelskiej - ankieta dot. wzoru. Głosujemy ! :)

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Który projekt według Ciebie ma trafić do drukarni ?

Czas głosowania minie 27 cze 2052, 18:40

1
2
13%
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
1
6%
5
0
Brak głosów
6
3
19%
7
0
Brak głosów
8
2
13%
9
5
31%
10
1
6%
11
0
Brak głosów
12
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
czmc
Konkretnie zainteresowany

Post autor: czmc »

[quote=""mareck""]
No to ci odpowiadam ze robienie wlepki grupy lubelskiej to tak jakby odłączanie się od wlepki grupy klubowej i tworzenie nowego klubu składającego się z osob ktore naleza do tego rejonu, wykorzystując tak jakby nielegalnie prawa autorskie klubowe.[/quote]

Ale czy my zakładamy nowy klub i rzeczy z tym związane? odpowiedź jest prosta bo nie...
można powiedzieć, że chcemy "oznaczyć" klubowiczów, którzy reprezentują województwo Lubelskie.
Moje byłe POLO]
Obrazek
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

Jasne ale jak każda grupa założy swoje logo to będzie jak dla mnie zbyt duży bałagan.
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
czmc

[quote=""mareck""]Jasne ale jak każda grupa założy swoje logo to będzie jak dla mnie zbyt duży bałagan.[/quote]

możemy sobie wydrukować duże napisy GRUPA LUBELSKA na każdym elemencie karoserii samochodu i komu ma to niby przeszkadzać ? ale chcemy żeby to ładnie wyglądało na samochodzie i było powiązane z Klubem, do którego należymy.
Bałagan z czego ?, że ludzie między sobą wymyślą logo i nakleją sobie na samochód? i tak Klub jest podzielony na regiony ( tam gdzie się odbywają spoty, głownie w większych miastach) a łączy się na Ogólnopolskim tylko... a ogólnie i tak KLUB jest tylko jeden więc w czym problem ?
Ostatnio zmieniony 28 mar 2011, 0:22 przez czmc, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje byłe POLO]
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

dobra nie spinajmy się tak panowie żadnego bałaganu nie bedzie przez to że ludzie z lubelskiego beda mieli dodatkową wlepe na aucie, myśle że to nie dotknie ludzi na forum :crazy: albo po prostu dodrukujmy podobna czcionka jak na wlepce klubowej "grupa lubelska" i doklejmy pod wlepke klubu
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Ludzie nie robcie wsi. Robicie afere jakby Wam Kadafi na chate mial wjechac.

Jak ktos sie bedzie chcial odlaczyc to zrobi to niezaleznie od tego ile i jakich ma wlepek na aucie. Oczywiscie tu chlopaki troche od tylu zaatakowali (skoro najpierw projekt, potem zgoda ;)), ale jezeli Dyrekcja pozwoli na wykorzystanie loga to czemu nie?

Jak komus cos nie pasuje to niech sobie zalozy watek i wylewa zale. Dajcie im glosowac.
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

Post autor: Diego69 »

[quote=""czmc""]każdy ma swoje zdanie...

ja jeszcze zaproponuję jedną opcje... pomysłów jest sporo na wlepkę, aby ludzie wiedzieli o co chodzi z tą grupą Lubelską:
Obrazek[/quote]

Nie ma co już robić zamiesznia, najwyżej ustali się już słownie, o ile ten projekt wygra, czy ma być podpis PKP czy nie, najlepiej będzie przekonsultować tą sprawę z administracją po skończonej ankiecie. Administacja wtedy zdecyduje czy powinien być podpis czy nie. Sądzę też że dopiero po skończeniu ankiety przekonsultuję z administracją sprawę wlepki. Przedstawię ostateczny projekt wlepki oraz poproszę o zgodę na druk. Jeżeli otrzymamy zgodę na druk i akceptację wlepki, myślę że każdy sprzeciw tej inicjatywie będzie rownoznaczy z przeciwstawianiem się Administracji i podważaniem zdania szanownych Zarządców klubu
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

Post autor: gwozdz »

To że jeden nadgorliwy jest przeciwko to nie znaczy, że macie rezygnować z pomysłu. Modzi dopilnują tutaj porządku :mrgreen:
Jak się nie ma co się lubi.... to się kocha żonę.

it's nothing personal i don't like anybody
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

[quote=""gwozdz""]To że jeden nadgorliwy jest przeciwko to nie znaczy, że macie rezygnować z pomysłu. Modzi dopilnują tutaj porządku :mrgreen:[/quote]
:amen:

[quote=""shao""]Robicie afere jakby Wam Kadafi na chate mial wjechac.[/quote]

:lol: aż mi się spać odechciało :grin:
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

Jedni mają wlepki, inni płachty materiału na maskach samochodów, jeszcze inni chorągiewki. Powiem szczerze, że ta regionalność całkiem ładnie się prezentuje podczas Zlotów... a jeszcze ciekawiej w drodze na nie i z powrotem...

Poczucie regionalizmu jak widać mamy całkiem spore. Tak jak powiedziałam, jeśli jest taka potrzeba - niech i tak się dzieje. Poza tym to ma być tylko wlepa, a nie zakładanie nowego podforum.
Ostatecznie wybrane logo, jego projekt chciałabym jednak zobaczyć nim zostanie wydrukowane.
Awatar użytkownika
czmc

[quote=""Diego69""][quote=""czmc""]każdy ma swoje zdanie...

ja jeszcze zaproponuję jedną opcje... pomysłów jest sporo na wlepkę, aby ludzie wiedzieli o co chodzi z tą grupą Lubelską:
Obrazek[/quote]

Nie ma co już robić zamiesznia...
[/quote]
ja tylko zasugerowałem, którą wlepkę powinni wybrać :D
żart ;)
Moje byłe POLO]
Obrazek
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

[quote=""czmc""][quote=""Diego69""][quote=""czmc""]każdy ma swoje zdanie...

Obrazek[/quote]

Nie ma co już robić zamiesznia...
[/quote]
ja tylko zasugerowałem, którą wlepkę powinni wybrać :D
żart ;)[/quote]

Nie martw się, coby nie było to i tak projekt będzie Twojego autorstwa :)
Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: sabled »

[quote=""mareck""]Jak dla mnie to już powielanie grupy mazowieckiej która tak samo zrobiła tak jakby odłam. Nie wydaje mi się żeby to był dobry pomysł. Każda grupa z regionu będzie jeździła ze swoją wlepką ? Mi się to nie widzi.[/quote]
A sam proponowałeś podział na fora regionalne :P

Moim zdaniem ankieta powinna dotrzeć do większej liczby ludzi niż tylko klubowiczów i znaleźć się w offtopie. Przemyślcie na spocie lub przez PW projekty jeszcze raz. Odrzućcie te które nie są do wykonania (1, 2, 6, 10, 11) ze względu na bardzo małe napisy lub ilość kolorów. Jeżeli chcecie wykonać wlepkę z wykorzystaniem loga klubowego np. jak jest w projekcie cytowanym powyżej to przemyślcie "doklejkę" ze względu na koszty. Sam pomysł popieram bo jakby nie patrzeć w podobnym brałem aktywny udział. Jeżeli chcecie jakiejś pomocy to zapraszam na PW.
Podsumowując:
- przemyślcie projekty,
- zróbcie temat w offtopie,
- oklejajcie auta :piwo:
Obrazek
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

[quote=""sabled""]Podsumowując:
- przemyślcie projekty,
- zróbcie temat w offtopie,
- oklejajcie auta :piwo:[/quote]
:amen:
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
Diego69
Swój
Swój

[quote=""sabled""]Jeżeli chcecie wykonać wlepkę z wykorzystaniem loga klubowego np. jak jest w projekcie cytowanym powyżej to przemyślcie "doklejkę" ze względu na koszty.[/quote]

Nawet jeżeli będzie kosztować 10 zł to większość na to pójdzie :) Ja delkaruje że wydam na wlepkę na nie na paczkę fajek :crazy:

sabled gdybyś mógł przenieść do Off Topa i przy okazji przykleić, bo tam tyle się dzieje że temat zginie po 2 godzinach :)
Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: sabled »

[quote=""Diego69""]sabled gdybyś mógł przenieść do Off Topa i przy okazji przykleić, bo tam tyle się dzieje że temat zginie po 2 godzinach :)[/quote]
Przeniesione i przyklejone oczywiście tylko do czasu zakończenia ankiety.
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”