dzisiaj spojrzałem do siebie i jednak mam kolektor z katem, a jakoś sobie wkręciłem, że bez
co do tematu to fajnie, że się rozwija, cenne wskazówki się pojawiają, i jak tak dalej będzie kontynuowany to bardzo wiele z niego będzie można się dowiedzieć, ewentualnie można wpleść jeszcze sprawę tłumików, co dla kogo jest lepsze, ewentualnie co jest lepszym rozwiązaniem
ja ostatnio zaobserwowałem u siebie, że po dłuższej (ok. 20-30 min.) jeździe Polo zaczyna wydawać z siebie dziwny dźwięk, takie jakby brzęczenie, a pojawia się ono tylko w momencie hamowania silnikiem, ale gdy obroty spadają już poniżej 2000 tys. oraz przy gazowaniu też w podobnym zakresie, na wolnych obrotach cisza, na wysokich może nie słyszę, ale raczej nie występuje dźwięk...dochodzi on gdzieś spod auta, tak w połowie długości, jak otworzyłem drzwi i gazowałem to było słychać to tak pode mną, ewentualnie troszkę za plecami...myślicie że coś z wydechem? któryś tłumik się przepalił albo kat powiedział papa? pod auto jeszcze nie wchodziłem żeby sprawdzić