Fiat Punto Cabrio Bertone by Edi & Ilona - sprzedane

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote="bartek_tychy"]widze ze punto nabiera smaczkow bedzie chyba ciekawie :)[/quote]
Zobaczymy co się wykluje jeszcze :) Jako, że tylna klapa jest do roboty, chodzi mi po głowie coś takiego:
Obrazek
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

czy ja wiem raz ze jakos mi sie to nie widzi na tej klapie a dwa ze tylko problemow mozna sie nabawic niestety :(
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote="bartek_tychy"]a dwa ze tylko problemow mozna sie nabawic niestety :([/quote]
A tam :P do tej pory obronną ręką wychodziłem :P
Się zobaczy co z tą klapą, póki co jest zima i niestety na takie mody trzeba czekać :)
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Cabrioemblem, nieco opóźniony ale dotarł:
Obrazek

No i na pokładzie wylądują nowe foteliki wraz z kanapą, będzie trochę rzeźby, ale chyba warto dla beżowej skórki z Fiata Coupe :D
Obrazek

Termin na wyciąganie wgniotek już ustalony, koła właśnie się ogarniają u magika z Mikołowa, generalnie robota cały czas idzie na przód, a żeby w przerwach między pracami związanymi z remontem się nie nudzić właśnie staram się wpasować analogowy zegarek z Rovera 75 w pozostałość po fiatowiskim Fischer Boxie (tarcza też będzie inna) :D dzisiaj może coś podziałam, bo czekam na szpachlówkę modelarską.
Obrazek
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Felgi ogarnięte i po odnowie wyglądają jak nówki, pozostaje jedynie dopracować polerkę:
Obrazek Obrazek Obrazek

Auto powoli się ogarnia, po przymiarkach wiadomo już, że kanapa z Coupe nie będzie pasować, więc będzie dawcą skóry na ori kanapę z Bertone. Zapadła też decyzja o obniżeniu, ale tym razem nie będzie to gwint, a jakiś kit - czego konkretnie szukać dowiem się po przymiarce Turbiaków.
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

No edi kolo miazdzy i ta skorka w srodku bedzie ladny punciak :)
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Naprawdę grubo kolega leci, foteli pozazdrościc można :good:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

_edi
a czy Twoje powertechy nie jedza przypadkiem w scirocco??
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote="bruczyk"]a czy Twoje powertechy nie jedza przypadkiem w scirocco??[/quote]
Nie i prawdopodobnie od dziś nie są już nawet różowe :)

Dzisiaj byłem na wstępnych przymiarkach u tapicera w celu obicia kanapy. Niedługo wypłata także można zacząć rzeźbić padakę, bo na razie zamiast zdobić to straszy okoliczne drogi.
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

Z siedzeniami szalejesz, ronale dobre koło, ale czy do punciaka nie byłoby lepiej poszukac alu z pięknych kół od Alfy Romeo?
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote="Kamil88C"]ale czy do punciaka nie byłoby lepiej poszukac alu z pięknych kół od Alfy Romeo?[/quote]
Na razie nie napiszę kiedy konkretnie, ale jeśli nic się nie wydarzy to alfaiaste telefony też zagoszczą jeszcze w tym sezonie - już dawno akurat o tym myślałem :)
Z tymi Ronalami tak się trafiło, że grzechem byłoby ich nie wziąć - to raz, dwa - to było takie moje małe marzenie, mieć Turbiaki na własność, trzy - to koło jest tak uniwersalne, a zarazem tak mi się podoba, że musiało zostać :)
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

[quote="_edi"] jeśli nic się nie wydarzy to alfaiaste telefony też zagoszczą jeszcze w tym sezonie - już dawno akurat o tym myślałem[/quote]
To właśnie miałem na myśli i tego na sezon Ci życzę - byłby jak to mówił poeta "lans na max" ;)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote="bruczyk"]_edi
a czy Twoje powertechy nie jedza przypadkiem w scirocco??[/quote]
Michał, to Sciro, o którym mówisz jest z Przemyśla :) Dobrze znane na podkarpaciu, obecnie ABF pod masją i na OZ Turbo :)

Łukasz, sorry za ot :) Ciekawie się dzieje z Punciakiem, poVWodzenia w dalszych pracach :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

_edi czyżbyś zwolnił z modami, bo trudno mi jakoś w to uwierzyć patrząc jak szedłeś jak burza do tej pory ;) :?:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote="Skfarek"]_edi czyżbyś zwolnił z modami,[/quote]
Pojawi się jeszcze kilka małych modów, ale od teraz zdecydowanie więcej uwagi będę poświęcał nowemu nabytkowi.
Jakoś między nami (mną a Punto) zabrakło feelingu i jak tylko pojawiła się dogodna okazja powrotu do Polo to długo się nie zastanawiałem ;)
Nawet dzisiaj były już pierwsze mody :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”